Tiktok Fenomeni Demet Akalın’a Tepki Gösterdi

Sosyal Medyanın hayatımıza girmesi ile birçok kişi de bu uygulamaların yer aldığı mecralarda ünlü olmaya başladı. Bu uygulamalardan biri olan Tiktok uygulaması son zamanların en popüler uygulamalarından biri olmaya devam ediyor. Çin’de yaratılan video paylaşma uygulaması aynı zamanda canlı yayın yapma imkânı da sunuyor.

Tiktok Fenomeni Asena Kızılarslan, geçtiğimiz gün Vadistanbul’da görüntülendi. Şarkıcı Demet Akalın’ın geçtiğimiz Mart ayında Tiktok Fenomeni Özgür Balakar için yaptığı “sahtekâr, soyguncu”  Tiktok uygulaması kapatılsın, sözlerinin hatırlatılması üzerine çarpıcı sözler söyledi.

Fenomen Kızılarslan, “Demet Akalın bizlere büyük bir tepki gösterdi. Tiktok uygulamasının kapatılmasını istedi. Ne ilginçtir ki Demet Akalın yeni şarkısını Tiktok’a yükledi. Başka söze gerek yok” dedi.

Ne Olmuştu?

Geçtiğimiz Mart ayında kızı Hira’nın Tiktoker Özgür Balakar’a uygulama üzerinden 7 bin TL değerinde hediye gönderdiğini iddia etmiş. Balakar’ı dolandırıcılıkla suçlamıştı.

Akalın Ebevyn olarak suçumuz var diyerek, anne ve babaları şu sözlerle uyarrmıştı: “Hira bugün online derste moladayken, biz de canlı yayındayken TikTok’a, bize gelen kızlardan birinin canlı yayınına giriyor. Kız ‘bana çiçek gönder, böcek gönder, teşekkür ederim Hira’ diyor ve kredi kartımdan 7 bin TL çekiliyor. Para giden kişiyle konuşuyorum bana ‘bunun muhatabı Apple’ diyor. Oraya başvuruyoruz, geri dönüş yok. Bu nasıl bir sahtekarlık, bu nasıl bir soygunculuk arkadaşım! Anneler babalar uyarıyorum; hesabımdan sürekli para çekiliyor” demişti.

Exit mobile version