Gündem

Tire’de İlginç Kaza! Domuz Sandığı Arkadaşını Tüfekle Vurdu

Tire’de feci olay Eğridere Köyünde domuz avına çıkan İlhami Gç yanlışlıkla arkadaşını vurdu. Alınan bilgilere göre arkadaşı İlhami G.’yi domuz zannederek vurduğunu belirten İlhami G. arkadaşının ölümüne sebep oldu.

Arkadaşını Domuz Sanarak Vurdu

Feci kaza Eğridere Köyü Tellibağ Mevkii’nde dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Faruk Ö. ve İlhami G. incir bahçelerinde bulunan domuzları avlamak için bahçeye çıktılar. Domuzları avlamak için farklı noktalarda bekleyen arkadaşlardan Faruk Ö. bir süre sonra yer değiştirmeye çalıştığı sırada uzakta bir hareket olduğunu gören İlhami G. hareket halindeki arkadaşını domuz sanarak tüfekle vurdu.

Kaza Kurşunuyla Arkadaşını Vuran İlhami G. Gözaltına Alındı

26 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Faruk Ö. aldığı kurşun darbesiyle kanlar içinde yere yığıldı. Arkadaşını vurduğunu fark eden İlhami G. köy muhtarına ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalede 26 yaşındaki Faruk Ö.’nün hayatını kaybettiği belirlendi. Yanlışlıkla arkadaşının ölümüne yol açan İlhami G. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.