İzmir HaberleriKültür SanatYerel Haberler

Tiyatro Oyunu Kadın Mühendislere Burs Olacak

Bilet gelirlerinin kadın mühendis adaylarına burs olacağı mizah dolu "Entrikalı Dolap Komedyası" tiyatro oyunu, 19 Mayıs Pazar günü saat 20:00'de Mustafa Necati Kültür Merkezi'nde seyircilerle buluşacak.

Mizah dolu “Entrikalı Dolap Komedyası” tiyatro oyunu, 19 Mayıs Pazar günü saat 20:00’de Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde seyircilerle buluşacak. Bu eğlenceli oyun, izleyicilerine iyilik ve kötülük arasında bir seçim yapma fırsatı sunuyor. Entrikalı Dolap Komedyası, insanın vefa ile çıkar arasındaki çatışmayı ve iyilik ile kötülüğün bir elbise dolabı etrafında döndüğünü mizahi bir şekilde işleyerek seyircileri kahkahalara boğacak. 

Eğlence dolu toplumsal sorumluluk projesi

Global Shapers Bursa Hub liderliğinde ve Global Shapers İzmir Hub işbirliğiyle gerçekleştirilen bu tiyatro oyununun bilet gelirleri, tamamı gönüllülerden oluşan Ekip İşi Tiyatro oyuncularının rol aldığı Entrikalı Dolap Komedyası adlı tiyatro oyununun biletlerinden elde edilecek gelirin tamamı BUMKAD & TEV burs fonuna aktarılacak. Bu sayede, kadın mühendis adaylarının 1 yıllık burs fonu karşılanmış olacak. Tamamen gönüllülerden oluşan Ekip İşi Tiyatro oyuncularının rol aldığı tiyatro oyununun bilet geliri, BUMKAD & TEV burs fonuna aktarılacak. Bu sayede kadın mühendis adaylarının 1 yıllık burs fonu karşılanmış olacak. Bu etkinlik, toplumun eğlenceyle bir araya gelerek hem keyifli vakit geçirmesini sağlayacak hem de toplumsal sorumluluk bilinciyle kadın eğitimine destek olacak.