TMO ve Migros’ta dev indirim: Kuru bakliyat, yağ, peynir ve diğer temel gıda ürünleri yarı fiyattan satışa çıkarıldı!

Tarım Kredi ve Migros, yeni haftanın indirimli ürün kataloglarını yayınladı. Ayrıca Tarım Kredi ürünlerinin, çeşitli platformlarda daha uygun fiyatlardan satışa çıktığı da duyuruldu. Peynir, ayçiçek yağı ve kuru bakliyat ürünlerinin indirimli fiyatları dikkat çekti.

TMO’dan Görülmemiş Yağ İndirimi!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden direkt olarak etkilenen gıda sektörü, Rusya- Ukrayna savaşının da başlaması ile birçok temel gıda ürününe yüksek oranlarda zamlar yansıttı. Zam oranlarından en çok etkilenen ürün ise ayçiçek yağı oldu. Özellikle savaşın başladığı ilk günlerde tedarik problemlerinin yaşandığı ayçiçek yağı, nerede ise 2 katı kadar zamlandı.

Hala vatandaşların bütçelerini aşacak seviyelerden satışa sunulan ayçiçek yağı ürünlerine ilişkin indirim çalışması başlatan Tarım Kredi, yeni fiyatları açıkladı. Marketin 5 litrelik ayçiçek yağı ürünü, PTT AVM’de 129 TL’den satışa sunuldu.

TMO İndirimli Gıda Ürünleri

“Tarladan sofraya” sloganı ile satış yapan Tarım Kredi, bu hafta da birçok üründe indirime gittiğini duyurdu. Çeşitli sitelerde de satışa çıkan ürünlerin en uygun fiyatlı satışlarının yapıldığı adresler ve ürün fiyatları şu şekilde belirlendi:

Migros İndirimli Gıda Ürünleri

İndirimli ürün kataloğunu yayınlayan Migros, indirimli ürünlerinin fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version