Gündem

TOKİ 2022 başvurusu bekleyenlere müjde! Ayda 3 bin liraya 3+1 sıfır daire fırsatı

Türkiye’de giderek artan konut fiyatlarından sonra vatandaşlar TOKİ projelerine büyük ilgi göstermeye başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yurdun dört bir yanında yapılan toplu konut projeleri, vatandaşların ilgisiyle karşılaşıyor. Özellikle geçtiğimiz yıllarda projeye katılıp ev sahibi olan vatandaşlar kira öder gibi yepyeni dairelerine sahip oldu. TOKİ 2022 başvuru şartlarını ve detaylarını araştıranlara müjdeli haberler geldi.

TOKİ Ucuz Sosyal Konut Projeleri

TOKİ 150 bin sosyal konut projesi 2022 programı vatandaşların en çok araştırdığı konuların başında yer alıyor. Bu sırada TOKİ elinde bulunan son ucuz sosyal konut projeleri için yeni ilanlar yayınlamaya başladı. TOKİ’den kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler bu ilanları yakından takip ediyor. Kurumun resmi web sitesi üzerinden başvuruya açılan projeler arasında TOKİ Kuzey Ankara Evleri’nde son konutlar uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca Trabzon Çaykara, Siirt Kurtalan, Konya Cihanbeyli, Denizli Güney ve Bolu Mudurnu TOKİ projeleri

TOKİ 2022 Ödeme Planı

Bütçelerine uygun koşullarda ve kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenler için TOKİ projeleri öne çıkıyor. Vatandaşların büyük ilgiyle takip ettiği kurumun web sitesinden yeni ilanlar duyuruldu. Bu kapsamda TOKİ’nin 2022 yılında satışa sunduğu projelerde 180 aya varan vade seçenekleri ile 2+1 daire satılıyor. Siirt projesinde bulunan dairelerin satış fiyatı 530 bin TL’den başlıyor ve aylık 2.652 TL ile 2.994 TL arasında değişen taksitlerle sıfır daireler teslim ediliyor. Öte yandan TOKİ’nin Konya Cihanbeyli’de bulunan toplu konut projesinde ise 3+1 daireler 715 bin TL’den satışa sunuluyor. İlana başvuru yapan vatandaşlar ayda 3.576 TL ödeyerek kira verir gibi ev sahibi olabiliyor.