TOKİ 3+1 daireler için 4 gün sonra başvuruları alacak: Bu daireler 315 Bin TL’ye satılıyor!

TOKİ yeni bir duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada 3+1 daireler için 4 gün sonra başvuruların başlayacağı bildirildi. Dairelerin satış fiyatları ise 315.158 – 367.080 TL arasında olarak açılandı.

TOKİ ev almak isteyen vatandaşlara güzel haberi verdi. Kütahya’da 73 adet konutun kuralı satışa sunulacağı açıklandı. Dairelerin aylık taksitlerinin ise 1.970’den başlayan fiyatlar ile olacağı açıklandı.

Kimler başvuru yapabilir?

Başvurular 3 kategoride kabul edilecektir;

1. “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri” kategorisi (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Hak Sahipliği onaylanmış olanlar/başvuru aşamasında aracı banka tarafından elektronik sistem üzerinden kontrol edilecektir)

2. “En az %40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi

3. “Diğer alıcı adayları” kategorisi * Şehit Aileleri, Maluller (Terör, Harp ve Vazife Malulleri) ile Dul ve Yetimlerine konut sayısının %10’u kadar (8 adet konut) kontenjan ayrılarak konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile belirlenecektir. * %40 Engelli Vatandaşlara konut sayısının %5’i kadar (4 adet konut) kontenjan ayrılacak ve kura ile hak sahipleri belirlenecektir. Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte kuraya tabi tutulacaktır. * Diğer Konut Alıcı Adayları kura ile belirlenecektir. Detaylı satış fiyat ve koşulları Türkiye Halk Bankası A.Ş. şubelerinde ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının web sayfası (www.toki.gov.tr) aracılığıyla duyurulmaktadır.

Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır.

Exit mobile version