TOKİ 4850 TL’ye ev sahibi olma fırsatı sunacak! 625 adet konut projesi hayata geçirilecek!

TOKİ ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için 625 adet konut projesi takvimini duyurdu. Ödeme imkanlarının kolaylığı ile dikkat çeken proje ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ aylık ödemesi 4850 TL olan bir konut projesi duyurdu. Kant projesi kapsamında 625 adet konut satışa çıkarılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

TOKİ yeni konut projesi

TOKİ Türkiye’nin farklı bölgelerinde konut projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu seferde Balıkesir’in Manyas Kızık mahallesi üzerinde bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında 625 adet konut satılacak.

TOKİ Balıkesir’in Manyas Kızık mahallesi üzerine gerçekleştirecek olduğu projenin satış takvimini kamuoyuna duyurdu. Ev sahibi olma hayali kuranlar adına önemli tarihler ve süreç ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Balıkesir ilinde 625 adet konut yapılacak

TOKİ Balıkesir ili için geçerli olan 625 adet konut yapılacağını duyurdu. Satış duyuruları TOKİ’nin resmi web sitesinden paylaşıldı. 25 Aralık 2023-8 Ocak 2024 tarihleri arasında başvurular ile ilgili detaylar açıklanacak. Belirlenen süre zarfı içerisinde konut projesi ile ilgili tüm detaylar ve başvuru şartları paylaşılacak. Başvurular 8-12 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Proje kapsamı tek tek açıklandı

TOKİ’nin yeni paylaşmış olduğu proje kapsamı içerisinde konut sahibi olmak isteyen asıl hak sahiplerinin belirlenmesi adına kura yapılacak. Kura 23 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Kura sonucunda ise hak kazanamayanlar başvuru bedellerinin iadesini 25 Ocak 2024 tarihinde aldı.

Yedek hak sahipleri ise sözleşme imzalama programı kapsamında 12 Şubat 2024 tarihinde konut başvurularını gerçekleştirecek. Sözleşme imzalamayan yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri de 13 Şubat 2014 tarihinde hesapları üzerine iade edilecek.

Yeni projenin konumu belli oldu

TOKİ’nin yeni paylaşmış olduğu projenin konumu belli oldu. Proje Balıkesir’in Manyas Kızık mahallesi üzerinde gerçekleştirilecek. Bölge sakinleri konut sahibi olmayı arzuları adına yeni bir yaşam alanı elde edecek. Farklı bütçelere uygun olarak tasarlanan konutlar çeşitli ödeme seçenekleriyle sunulacak. Detayların ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor.

Exit mobile version