TOKİ bitmiş haldeki bu konutları satışa çıktı: 24 Ekim’e kadar başvurular kabul edilecek!

Konut satın almak isteyenleri ilgilendiriyor. Hazır haldeki konutların satışına çıkıldı. Başvurular için teminat ve tarih duyurusu yapıldı. Buna göre, internet katılımı 24 Ekim saat 10.30 itibari ile son bulunacak.

Emlak Yönetim internet sayfası üzerinden konut satış duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruya göre, Toki 25 Ekim 2022 İstanbul Koru Florya Ve Sütlüce’ De 45 Konut Müzayedesi düzenlenecek.

Teminat ile ilgili şu açıklama yapıldı:


Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubelerine katılım teminatı yatıracaklardır. Satın alınmak istenilen taşınmaz adedi kadar teminat yatırılması gerekmekte olup; her lot için yatırılması gerekli teminat tutarı Satış Şartnamesi’nin 3.maddesinde ve her lot’un lot detayında mevcuttur.

İnternet katılımı 24.10.2022 Saat: 10.30 itibari ile sonlanacaktır.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (bundan böyle İdare olarak anılacaktır) gayrimenkulleri, Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (Bundan böyle Emlak Yönetim olarak anılacaktır.) tarafından düzenlenecek Açık Artırma toplantılarında alınacak tekliflerin İdare tarafından değerlendirilmesi yöntemiyle satışa sunulmuştur

Teklif alma toplantısı TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı / İSTANBUL ve İnternet bağlantıları ile 25.10.2022 Salı günü saat 10.30’da olacak şekilde yapılacak.

Teklifler toplantı sırasında, açık arttırma yöntemiyle alınacaktır.

Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişilerin, toplantı öncesinde T. Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubelerine katılım teminatı yatırmaları gerekiyor.

Exit mobile version