TOKİ Eskişehir Evleri Satışta! TOKİ’den uygun fiyatlı 2+1 ve 3+1 daireler!

Türkiye’de özellikle son dönemde giderek artan konut fiyatları sonrası vatandaşlar TOKİ projelerine büyük ilgi göstermeye başladı. Bütçesine uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler ikamet ettiği ildeki TOKİ projelerini yakından takip ediyor. TOKİ 2022 yılındaki projelerine göre 10’dan fazla ilde ucuz fiyatlarla 2+1 ve 3+1 konut satışına başladı. Genel olarak evlerde yüzde 10 peşinat ve 180 ay vadeli konut kredisi ile TOKİ’den ev sahibi olmak artık çok kolay. Uygun fiyatlar ve kolay ödeme yöntemleri ile kira ödeme derdinden kurtulmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar duyuruldu.

TOKİ İlanlarına Büyük İlgi

TOKİ’nin resmi web sitesi üzerinden duyurduğu satılık daire ilanları arasında Eskişehir ili Sivrihisar ilçesi Kurşunlu mahallesinde 209 konut duyurusu geldi. Bu kapsamda 29 adet 2+1 ve 2 adet 3+1 konutlar satışa sunuluyor. 22 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak kura öncesinde başvuruların 1. kategoride kabul edileceği açıklandı. Konut ilanlarında satış ve ödeme bilgileri vatandaşların bilgisine sunuldu. Bu kapsamda brüt alana göre Eskişehir Sivrihisar ilçesindeki TOKİ konutlarının fiyatları 2+1 dairelerde 371 bin ile 458 bin TL arasında değişiyor.

TOKİ Eskişehir Evleri Satışta

TOKİ’nin Eskişehir ili Sivrihisar ilçesinde satışa sunduğu 3+1 konutlara da vatandaşlardan büyük ilgi olduğu öğrenildi. Kurumun resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sivrihisar TOKİ konutlarında 3+1 dairelerin fiyatları da brüt metrekareye göre değişiklik gösterdi. Bu duyuruda 3+1 daire fiyatları 514 bin 219 TL’den başlayıp 540 bin 500 TL’ye kadar çıkıyor. TOKİ evlerinde konut adedinden fazla başvuru yapılması durumunda 22 Temmuz 2022 tarihinde TOKİ Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası çekim işlemlerinin yapılacağı belirtildi.

Exit mobile version