GenelKamu

TOKİ’den Ayda 1143 TL’ye 3+1 Daire! Kira Fiyatına Ev Sahibi Olun!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 30 Eylül’de başvuruları sona erecek konut satışlarında 1143 TL taksitle 3+1 daireler satışa çıkarıldı. Üstelik vatandaşlar bu dairelere kurasız sahip olabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ kurasız konut satış listesinde yer alan 14 daire için oldukça uygun ödeme yöntemleri belirledi.

TOKİ’den Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma Fırsatı

TOKİ Başkanlığı’nca ilan edilen kurasız konut satış listesinde genellikle olan 2+1 dairelerin aksine Kırşehir’de 3+1 daireler duyuruldu. Kurum Kırşehir TOKİ projesinde yer alan 14 adet dairenin kurasız olarak satışa sunulacağını vurguladı.

Konut Özellikleri ve Ödeme Seçenekleri

Kırşehir’deki satış listesinde yer alan konutların her biri toplam 130 metrekare, net olarak ise 97.5 metrekare büyüklükte. Konutlar için belirlenen en düşük fiyat 257 bin TL olurken en yüksek rakam ise 301 bin TL olarak belirlendi.

Ödeme seçeneklerini de açıklayan TOKİ, isteyenlerin yüzde 10 isteyenlerin ise yüzde 20 peşinat ödeyerek ev alabileceklerini belirtirken 120 ay ile 180 ay vade olanağı sundu. En düşük taksitli ödeme planında ise aylık taksit tutarı 1143 TL olarak açıklandı.

Başvurular Nereye Yapılacak?

TOKİ Başkanlığı’nın satışa çıkardığı konutları almak isteyenler başvurularını Kırşehir Halkbank şubelerinden yapacaklar. İlk başvuruda bulunanlar istedikleri konutları seçme hakkına sahip olacaklar.

Kaynak: emlak365.com