TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası: Kampanyadan kimler yararlanacak?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), her yıl düzenlediği indirim kampanyasıyla vatandaşlara ödeme kolaylığı sunmaya devam ediyor. TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası, özellikle ödemeleri devam eden vatandaşlar arasında büyük ilgi görüyor. Peki, bu kampanyadan kimler yararlanabilir ve ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kimler Yararlanabilir?

Başvuru tarihinden itibaren öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini gerçekleştirmiş olmak, kampanyadan yararlanmak için önemli bir kriterdir. Ayrıca, geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcunun olmaması da gereklidir.

Kampanya Başlama Tarihi:

Yeni Fırsatlar ve Kolaylıklar Yakında!

TOKİ’nin indirim kampanyasıyla ilgili detaylar henüz netleşmemiş olsa da, yakın zamanda başlaması bekleniyor. Kampanyanın duyurulmasıyla birlikte, özellikle TOKİ ödemeleri devam eden vatandaşların dikkati çekiliyor. Yüzde 25’e varan indirim fırsatıyla, TOKİ konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için yeni bir fırsat kapısı aralanıyor.

Bu süreçte, TOKİ’nin sağladığı bu avantajları kaçırmamak için takipte kalmanızı öneririz. Yeni fırsatlar ve kolaylıklarla ilgili güncel bilgileri haberimizden takip edebilirsiniz.

Exit mobile version