TOKİ’den 2+1 ve 3+1 KONUT SATIŞLARI başladı! İzmir, Denizli, Uşak, Manisa ve bu iller

Türkiye’deki her bir haneyi ev sahibi yapmak için harekete geçen dev hükümet projesi Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’den 2+1 ve 3+1 konut satışları bugün o ilde başladı.

TOKİ’den 2+1 ve 3+1 KONUT SATIŞLARI başladı! İzmir, Denizli, Uşak, Manisa ve bu iller- Ege’nin bir çok ili ile birlikte Türkiye’deki 43 ilde %25 peşinat ile birlikte başlayan TOKİ konut satışları projeleri için bugüne özel açıklama geldi. TOKİ ev sahibi olmak isteyenlere bir çok oda fırsatı ile satış fiyatlandırmaları sunuyor. İşte satışlar ve detayları…

KURALI SATIŞ BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin 81 ili kapsamında başlattığı dev projelerinden olan TOKİ bugün ANKARA ÇUBUK AŞAĞIÇAVUNDUR’da knut satışını açıkladı. Yapılan açıklamada 484 adet konut olduğuna dikkat çekilerek Ankara Çubuk Aşağıçavundur’da 484 Adet Konut, Ticaret Merkezi bulunduğu belirtildi. Toplam konut sayısı içerisindeki 11 konutun Kuralı satış olarak satışa çıkarıldığı belirtildi.

BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

TOKİ’nin satışları 43 ilde 212 konut ile 17 ilde 143 iş yeri satışını açık artırma yöntemiyle yapılacak. Başvuru tarihi: 10 Ekim 2023 ile 13 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ayrıca Kura açık artırma tarihi ise talihlilere 20 Ekim’de açıklanacak.  Ankara’daki satışa dair konutlara ilişkin açık artırmalar 11 Ekim Çarşamba ve 12 Ekim Perşembe günlerinde saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Açık artırma TOKİ İstanbul Hizmet Binası ve Ankara The Green Park Hotel’de yapılacak.

İZMİR, İSTANBUL VE ANKARA DAHİL BİR ÇOK İLDE TOKİ SATIŞLARI

TOKİ satışları toplamda 43 il genelinde gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda TOKİ evlerine sahip olabilecek evler arasında, Afyonkarahisar, Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat illeri yer alıyor. İllere ait satışa sunulan konutlara vatandaşlar yüzde 25 peşinat 48 ay vadeyle sahip olabilecekler.

Konut satışlarından faydalanmak isteyenlerin TOKİ resmi web adresini takip etmeleri ve başvuru ile kura tarihlerini kaçırmamaları gerekiyor.

Exit mobile version