TOKİ’den önce SGK ev satışına çıktı: 535 Bin TL’ye daire satıyor!

Vatandaşlar uygun fiyata ev sahibi olmak için TOKİ’den konut satışı haberi bekliyor. TOKİ sosyal konut projesi için 13 Eylül duyurusu yapıldı. Ancak ev almak isteyenler için fırsatlar sadece TOKİ ile sınırlı değil. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) gayrimenkul satış listesini açıkladı.

SGK icra satış ilanlarını internet sitesi üzerinden duyuruyor. Ev satın almak isteyenler için SGK internet sitesi üzerinden satış listesi açıklandı. Açıklanan listede 535 bin TL ile daire satışına çıkıldığı görüldü. Listeye göre Mersin, İzmir, İstanbul gibi farklı illerde daire satışları gerçekleştirilecek.

535 Bin TL’ye konut satışı

SGK Mersin’de 535 Bin TL’ye konut satışına çıktı. Konut satışı için teminat bedeli 40 bin 125 TL olarak açıklandı.

Ana Gayrimenkulün Özellikleri:

763 ada 1 parselde, 5.268,82 m² yüzölçümlü arsa üzerinde ayrık nizamda A, B ve C olmak üzere 3 bloktan oluşmaktadır. Yapının yer aldığı parsel topoğrafik olarak düz bir alana sahip olup, geometrik olarak dikdörtgen şeklindedir. Parsel etrafı 1,50 metre yüksekliğinde beton duvar ile çevrelenmiştir. Parsel girişi doğu yönünden geçiş ile sağlanmaktadır. Halihazırda inşaat işleri bitmemiş durumda olup, peyzaj işleri tamamlanmamıştır. Z+10 normal kattan oluşmaktadır. Yapının zemin katında bina girişi ve müştemilat alanları, diğer 10 normal katında ise her katta 2’şer adet mesken olmak üzere yapı içerisinde toplam 20 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Yapının girişi güney cephesinden sağlanmakta olup, henüz dış kapısı takılmamıştır. Merdiven sahanlıkları mermer kaplama, iç duvarları sıva üzeri plastik boyadır. Yapı içerisinde 2 adet asansör projelendirilmiştir fakat henüz asansör montajı yapıl-mamıştır. Merdiven korkulukları krom profildir. Yapı halihazırda natamam vaziyette ve inşaat işleri devam etmektedir.

Exit mobile version