GenelKamu

TOKİ’den Aylık 464 Lira Taksitle 2+1 Konut Başvurusu Başladı!

TOKİ, Eylül ayı satış ilanlarını yayımlanmayı sürdürüyor. Bu kapsamda TOKİ Yozgat Merkez konut projesi başvuru ilanı yayımlandı, ilanda aylık 464 TL’den başlayan taksitlerle 2+1 konut başvurusu alındığı açıklandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan konut satış ilanları düşük fiyatları ve kredisiz taksitle ev sahibi olma imkanı sunulması nedeni ile oldukça dikkat çekiyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurulan ilanda ev sahibi olmak isteyenlere aylık sadece 464 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı olduğu belirtildi.

İlan kapsamında Yozgat TOKİ projesinde 2+1 konutlar sadece 139 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken 3+1 konutların ise 185 bin 232 TL olduğu belirtildi. 2+1 alt gelir tipi konutlarda en düşük aylık taksit tutarı 464 TL, 3+1 konutların en düşük aylık taksit tutarı ise 823 TL olarak belirlendi.

Konut Başvurusu Nereye Yapılır?

TOKİ’den ev satın almak isteyen vatandaşlar başvurularını Halkbank Yozgat şubeleri ve E-Devlet TOKİ konut başvurusu sayfası üzerinden yapabilecekler. 10 Eylül 2021 tarihi itibari ile başvuruları sona erecek olan projede başvuru yapan kişiler arasında hak sahiplerini belirlemek adına kura çekilişi ise 17 Eylül 2021 tarihinde yapılacak. 2+1 konutlar için başvuru bedeli ücreti olarak bin lira alınırken 3+1 konutlar için ise 2 bin lira alınacak. Başvuru yapan kişilerin adlarının kurada çıkmaması durumunda yatırmış oldukları paralar iade edilecek.