Tolga Karel’in eski eşi Azeri asıllı manken Günay Musayeva, yeni pozu ile resmen kalp krizi geçirtti! Çırılçıplak soyundu, üzerini havlu ile örttü!

“Yaprak Dökümü” isimli dizi ile yıldızı parlayan Tolga Karel, dizinin final bölümünün üzerinden yıllar geçmiş olmasına, kendisi artık oyunculuk yapmıyor olmasına rağmen canlandırdığı “Oğuz” karakteri ile hafızalarda olmaya devam ediyor.

Zamanın hızlı çapkınlarından olan ve 2011 yılında Azeri asıllı manken Günay Musayeva ile evlendikten sonra nispeten durulan Tolga Karel, Musayeva ile evliliğinden Cihangir ismini verdikleri bir erkek çocuk ile ilk kez babalığı tatmıştı. Tam her şey yolunda derken Musayeva’dan olaylı bir şekilde boşanan ve bir süre nafaka konuları ile gündeme gelen Tolga Karel, boşanma davasının üzerinden çok zaman geçmeden Amerika’ya taşındı. Bir süre kendisinden haber alınamayan Tolga Karel, uzun bir aranın ardından tır şoförlüğü yaptığını ve orada evlendiğini duyurdu.

Türkiye’den uzakta yeni kurduğu 5 kişilik aile ile hayatını sürdüren ve ilk evliliğinden olan oğlu Cihangir’i arayıp sormadığı iddia edilen Tolga Karel, oğlu için nafaka ödemeyerek de birçok sosyal medya kullanıcısından büyük tepki almıştı.

Tolga Karel ile boşandıktan sonra oğlu Cihangir ile hayatına devam eden ve podyumlarda rüzgar gibi esen Günay Musayeva, güzelliği ve güçlü duruşu ile birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük destek gördü. Son dönemlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Musayeva, yeni bir fotoğraf daha paylaşarak hem takipçilerinin hem de diğer sosyal medya kullanıcılarının nabızlarını yükseltmeyi başardı.

PLAJDA ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU!

Şu sıralar oğlu Cihangir ile tatil yapan Günay Musayeva, yeni fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Muhteşem fiziğini sergilediği pozunda çıplak olduğu görünen Musayeva, herkesi şaşkına çevirdi.

HAVLU İLE ÖRTTÜ!

Çıplak görüntüsünü bir plaj havlusu ile örten Musayeva, iddialı pozu sayesinde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

TEPKİ TOPLADI!

Musayeva’nın verdiği yarı çıplak poz, sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmından tepki topladı.

Exit mobile version