Tolga Sarıtaş sevenlerini heyecanlandırdı! Yeni bir dizide rol alacak!

Aksiyon yapımlarının en çok tercih edilen oyuncularının başında gelen Tolga Sarıtaş, imajı ve tarzıyla da hayranlarının beğenisini kazanan bir isim. Ünlü oyuncu Söz dizisinde yaptığı müthiş çıkış ile büyük popülerlik kazandı. Ardından ise geçen sezon Arıza dizisiyle beğenileri toplayan Tolga Sarıtaş, yeni sezonda da yine bir aksiyon yapımıyla izleyici karşısına çıkacak.

Hayranlarının ekrana dönmesini büyük bir heyecanla bekledikleri oyuncunun yeni dizisinin detayları da çok dikkat çekiyor.

Senaristi tanıdık bir isim

En önemli ayrıntılardan biri hikayeyi Çukur dizisinin başarılı senaristi Gökhan Horzumun yazacak. Senaryosunun büyük bir beklenti yaratacağı Bir Gece Ansızın isimli dizi için titiz bir çalışma başlatıldı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yapacağı dizi Saruhanlı ailesinin hayatını izleyicilerin izleyicilerin beğenisine sunacak. Anadolu’nun sıradan bir kasabasında sıradan bir hayatı bulunan Kadir karakterinin yaşayacakları da izleyenlere büyük heyecan verecek. Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir, hikayede sürpriz bir şekilde babasıyla ters düşmesi ile hapse girecek ve hayatı bir anda değişecek.

Exit mobile version