Toyota araba satın almak isteyenler dikkat: Fiyat duyurusu yapıldı!

Araba sahibi olmak isteyenler için önemli açıklamalar yapılıyor. Bu kapsamda Toyota 30 Kasım’a kadar geçerli kampanyasını duyurdu. Yapılan kampanya açıklamasında, Toyota Yaris 1.0 motor seçeneğine özel kampanyalı fiyatlar veya 75.000 tl, 12 ay, %0 faiz fırsatıyla satış yapılacağı bildirildi.

Toyota resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kampanya duyurusunda bulundu.

Toyota kampanya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İlanda belirtilen %0.00 faiz oranı, tüketici kredilerinde, Yaris 1.0 modelleri için 75.000 TL kredi tutarı 12 ay vadede, aylık toplam maliyet oranı %0,0811, yıllık efektif maliyet oranı %9773, tahsis ücreti 393,75 TL ödeme seçeneğinde geçerlidir. Kampanyada belirtilen kredi koşulları, Toyota Finans hizmet sağlayıcısı ALJ Finansman A.Ş. tarafından sunulmaktadır. ALJ Finansman A.Ş., kampanyayı durdurma veya kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Kredi başvurusu esnasında ALJ Finansman A.Ş.’nin güncel fiyatlama koşulları ve uygulamaları geçerli olacaktır. Kredi kuruluşunun, kredi başvurusunu reddetmesi ve kredi kullandırmamasından Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A. Ş . sorumlu değildir. Tüketici kredilerindeki tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir. Kampanya 30/11/2021 tarihine kadar geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Kampanyalı fiyatlar sadece peşin alımlarda geçerlidir. İlanda belirtilen finans kampanyası ile indirimli model kampanyası birleştirilemez. İlanda yer alan modelin görsel ve donanımları Türkiye’de sunulan versiyonlardan farklılık gösterebilir. Bu modelin birleşik CO2 salımı 64-112 gr/km ve birleşik yakıt tüketimi 2,8-4,9 lt/100km değerleri arasındadır.

Toyota Yaris fiyatları ne kadar?

Toyota Yeni Yaris versiyonunda 1.0 Vision için 2021 yılı kampanyalı fiyatı 197 bin TL olarak açıklandı. Söz konusu fiyatın sınırlı sayıda araç için geçerli olduğu bildirildi.

Exit mobile version