EkonomiKamu

Trendyol’dan alışveriş yapanlar dikkat: İndirim verilecek!

Anadolubank’tan alınan bilgilere göre Worldcard ile Trendyol Alışverişlerinde 50 TL İndirim ve Peşin Fiyatına 3 Taksit Fırsatı verileceği bildirilirken kampanyanın 30 Nisan’da biteceği bildirildi.

Kampanya kapsamında World’e özel 24 Ocak – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında Trendyol’dan tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 50 TL indirim yapılacaktır.

AÇIKLAMA YAPILDI

İndirim kampanyası yalnızca bireysel kredi kartı ile yapılan alışverişler için geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez indirim kazanabilir.

Trendyol cüzdan ile yapılan alışverişler kampanya kapsamından değerlendirilmeyecektir.

Trendyol gıda alışverişleri kampanya kapsamında değildir.

Kampanya kapsamında indirim altın, dijital ürün ve cep telefonu butikleri hariç tüm butiklerde geçerlidir.(Dijital ürünler: Netflix abonelikleri, oyun pinleri vb)

Bu kampanya, Trendyol.com’da yapılan diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez.

Özel kampanyalı (2. ürün 1 TL, sepette ek %30 indirim vb.) butiklerde kampanya ve indirim birlikte kullanılamaz.

Alışveriş tutarının kargo ücreti ve vade farkı hariç kısmı indirime tabii tutulur.

Kampanyaya tüm bireysel kredi kartları, sanal kart ile yapılan harcamalar dahildir.

Worldpuan ile yapılan alışverişler, iptal, iade ve ticari kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kapsamındaki işlemlerin, kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World Üye İşyerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir.

Kampanya stoklar ile sınırlıdır. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret Anonim Şirketi tüm kampanyalarda değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Yazım hataları bağlayıcı değildir.

Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı işlem verileriniz 24 Ocak – 30 Nisan 2022 tarihleri arasında, Bankalara ait sanal POS’lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş (“Yapı Kredi”) tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.