EkonomiGündem

Trendyol’dan alışveriş yapmadan önce mutlaka okuyun: Duyuru yapıldı!

Akbank Trendyol’dan alışveriş yapacak olan vatandaşlara duyuruda bulundu. Akbank’tan alınan bilgilere göre Trendyol’dan alışveriş yapacak vatandaşlara özel Akbank Direkt Öde seçeneği ile 36 ay boyunca vade seçeneği sunulacağı bildirildi.

Akbank Alışveriş Kredisi ile Süper İndirim Günleri’nde Trendyol’dan yapacağınız alışverişlerinize ait ödemenizi kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Krediyi tercih ederek alışverişinizi ödeme anında 36 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Akıllı telefon, tablet, bilgisayar başta olmak üzere her türlü ürün için alışverişlerinizde uygun faiz oranları ve esnek taksit imkanlarından faydalanabilirsiniz. Bunun için internet alışverişlerinizde ödeme yaparken Akbank Alışveriş Kredisi seçeneğini tercih etmeniz yeterli açıklaması yapıldı.

PEKİ NASIL FAYDALANICAZ?

Ödeme sonrasında Akbank müşteri numarası veya TCKN’nizi girerek, Akbank şifrenizle ödemenizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank şifrenizi unuttuysanız “Şifre Al” butonundan şifrenizi hemen alabilirsiniz. Akbank Mobil ve İnternet hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

36 AY BOYUNCA VADE SEÇENEĞİ

Akbank Direkt Öde seçeneği ile alışveriş kredisi fırsatından yalnızca Akbanklı olanlar yararlanabilir.
Direkt Kredi ile 500 TL – 50.000 TL arasındaki alışverişlerinizi 36 aya varan vade seçenekleri ile ödeyebilirsiniz. Alışveriş kredilerinin, 5.000 TL ve altındaki cep telefonlarında 12 ay; 5.000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise 3 ay; bilgisayar alımlarında 12 ay; tablet alımlarında ise 6 ay vade ile sınırlı olduğunu, yasal vade sınırı olmayan ürünlerde ise kredi vadesinin 36 ayı geçemeyeceğini bilmenizi isteriz. Bankamızın yasal mevzuat çerçevesinde vade sınırını değiştirebileceğini hatırlatırız.
Kampanya kapsamında kullanılan kredilerde sigorta ve tahsis ücreti almadığımızı bilmenizi isteriz.
Sipariş iptal ve iadelerinde standart prosedür geçerlidir. Siparişinizin iptal veya iadesi durumunda kredinizin kapanmış sayılmayacağını, krediden vazgeçmek isterseniz talebinizi bankamıza bireysel olarak iletmeniz gerektiğini belirtmek isteriz.
Alışverişin yapıldığı tarihten kredi kapama tarihine kadar oluşan faizin sorumluluğu krediyi kullanan kişiye aittir.
Kredi taksitlerinin ödenmesi dahil, kredi ile ilgili tüm işlemler Akbank Mobil ya da şubelerimizden yapılmaktadır.
Bankamızın faiz oranı, vade ve diğer kredi koşullarında değişiklik yapma, kredinin onaylanması ve kullandırılması hakkında son kararı verme hakkına sahip olduğunu hatırlatırız.
Bankamızın uygun görmediği kredi başvurularını reddetme ve gerekli gördüğü durumda ek bilgi ve belge isteme; kredi koşullarında değişiklik yapma hakkına sahip olduğunu bildirmek isteriz.