Genel

Trendyol’dan cep telefonu üzerinden alışveriş yapanlar dikkat! Duyuru yapıldı

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Trendyol’dan alışveriş yapan vatandaşlara duyuruda bulundu. Trendyol üzerinden Ziraat banka ve kredi kartı ile alışveriş yapan vatandaşlara 30 Nisan 2023 tarihine kadar Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde vade farksız 3 taksit fırsatından faydalanabilme imkanı sunulacak.

500 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPACAKLAR DİKKAT

Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde vade farksız 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.

Kampanyaya ilişkin geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacaktır.

Kampanya Bankkart POS’undan yapılan işlemlerde geçerli olacaktır.

Trendyol uygulaması içerisinde yer alan Dolap’ta yapılan alışverişler için de kampanya geçerlidir.

Kampanya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit yasağı kapsamında yer almayan ürünlerde geçerlidir. BDDK tarafından yayınlanan kredi kartları taksit sınırlaması kapsamında, satılan ürünlere göre taksit geçerli olmayabilir veya taksit sayıları değişiklik gösterebilir. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.