TRT Dijital’in yeni dizisi sete çıktı! Gönül Dağı dizisinin yapımcısı Köprü Film ile anlaşan yeni dizi, merak ile bekleniyor!

Ana akım medyada yayınlanan dizi projelerinin hem çok uzun sürüyor olmaları hem oyuncuların hayatlarını ciddi derecede kısıtlıyor olmaları hem de maliyet açısından oldukça yüksek olmaları sebebi ile yapımcı firmalar yavaş yavaş dijital platformlara yönelmeye başladılar. İzleyicilerin de uzun süren ve hep benzer konuları işleyen projelerden sıkılması, dijital platformların günden güne popülerleşmesini sağladı. Bu kapsamda rotasını dijitale kaydıran kanallardan birisi de TRT yönetimi oldu.

Uzun süredir dijital platformu için hazırlık yapan TRT yönetimi, yavaş yavaş platformda yayınlanacak olan projeleri açıklamaya başladı. Bu kapsamda el sıkıştığı oyuncuları da duyurmaya başlayan kanal yönetimi, yeni bir dizi için daha hazırlıkların başladığını belirtti.

Yeni Dizinin Yapımcısı Dikkat Çekti!

TRT yönetimi, dijital platformda yayınlanacak olan yeni dizisi için Köprü Film ile anlaştı. Yapımcı firmanın, TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı dizisinin de yapımcısı olması dikkatlerden kaçmadı. Köprü Film’in Gönül Dağı dizisinde gösterdiği başarıyı bilen izleyiciler, yeni dizinin de güzel olacağından kuşkularının olmadığını belirttiler.

Yönetmen De Aynı!

TRT Dijital için çekilecek olan yeni dizinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturacak. Yönetmenin Gönül Dağı’nın da yönetmeni olması, izleyenlerin oldukça ilgisini çekti. Yeni proje için yeniden bir araya gelen Köprü Film ve yönetmen Yahya Samancı’nın nasıl bir iş çıkaracakları şimdiden merak konusu oldu.

Yeni Dizinin Konusu ve Oyuncuları Belli Oldu!

Dün sete çıkan yeni dizinin ismi ve oyuncuları kamuoyuna duyuruldu. “Modern Doğu Masalları” ismi ile yayın hayatına başlayacak olan yeni dizinin, bir yol filmi olduğu ve babalarını kaybeden iki kardeşin etkili hikayelerini ele alacağı öğrenildi. Dizide Semih Ertürk, Feyyaz Duman ve Mehmet Atay’ın yer alacağı da gelen bilgiler arasında.

Exit mobile version