Personel Alımı

TSE İŞKUR üzerinden önlisans ve lisans mezunu idari personel alımı yapacak!

Türkiye Sağlık Enstitüleri (TSE) Başkanlığı yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre TSE, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden sözleşmeli idari personel alımı yapacak! Başvurular İŞKUR’un internet sitesinden 04.01.2021-08.01.2021 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır. Peki, TSE personel alımı başvuru şartları nelerdir? KPSS şartı ve yaş şartı var mı? İşte detaylar…

Türkiye Sağlık Enstitüleri (TSE) Başkanlığı tarafından yayınlanan resmi ilanda şu bilgilere yer verildi;

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Başkanlığımız hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde sürekli işçi alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartları taşıyan adayların, ilanın İŞKUR internet sitesinden yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde başvurularını www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN KPSS ŞARTI ARANMAKTADIR

Lisans mezunu adayların 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları

Önlisans mezunu adayların 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

TSE idari personel alımı için; kadrolara göre belirlenmiş başvuru şartlarını görüntülemek ve diğer detayları öğrenmek için BURAYA TIKLAYINIZ