Personel Alımı

TTK İŞKUR üzerinden personel alacak: Lise mezunları yarına kadar başvurabilir!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden personel alımı yapacak. Bu kapsamda verilen ilanda lise mezunu olanların başvurabileceği bildirildi. TTK’da Mekanizasyon-Pres İşçisi olarak çalışmak isteyenler en geç yarına kadar başvurularını yapabilirler.

TTK Mekanizasyon-Pres İşçisi kadrosunda personel alımı yapacağını duyurdu. 22 Kasım tarihinde yayınlanan ilana başvurular ise 26 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Şartları sağlayan adaylar İŞKUR’a TC kimlik numaraları ve şifre bilgileri ile giriş yaparak başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Başvuru detayları

1- Eğitim düzeyi İşverenin talebi üzerine en az lise ve dengi – en çok lise ve dengi olarak belirlenmiş olup başvurular içinde belirtilen eğitim düzeyinin üstünde mezuniyeti olan adayların tespit edilmesi halinde işe alım sürecinin herhangi bir aşamasında listelerden çıkartılacaktır.

2- Açık iş sayısı kadar asil, açık iş sayısının 2 katı kadar yedek aday noter kurası sonucu belirlenecek olup kura sonrası herhangi bir yazılı ve ya sözlü sınav yapılmaksızın asil adaylardan başlanarak işe alım işlemleri gerçekleştirilecektir.

Kura Bilgileri

Kura Yeri : KOZLU TAŞKÖMÜRÜ İŞLETME MÜESSESE MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONU
Kura Tarihi : 18.12.2021