TTK personel alımları başladı: Lise mezunları hemen başvuru yapın!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü (TTK) çeşitli kadrolar için personel alımlarına başladı. Verilen ilanlarda en az lise mezunu olanların başvuru yapabileceği bildirildi. İş arayan vatandaşlar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden başvuru işlemlerini yapabilirler.

Türkiye Taşkömürü Kurumu, daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere personel alımı yapacak. Verilen ilanlarda alımların Elektrik Ark Kaynakçısı (Makine İle) , Temel İmalat (Talaşlı) ve Montaj Elemanı ,Bobin Sarma İşçisi – Elektrik , Mekanizasyon-Pres İşçisi ve Ağaç İşleri Teknisyeni kadrolarında yapılacağı görüldü. Kadrolar için en az lise mezunu olanlar ise başvurularını yapabilecekler.

Başvuru Detayları

1- Eğitim düzeyi İşverenin talebi üzerine en az lise ve dengi – en çok lise ve dengi olarak belirlenmiş olup başvurular içinde belirtilen eğitim düzeyinin üstünde mezuniyeti olan adayların tespit edilmesi halinde işe alım sürecinin herhangi bir aşamasında listelerden çıkartılacaktır.

2- Açık iş sayısı kadar asil, açık iş sayısının 2 katı kadar yedek aday noter kurası sonucu belirlenecek olup kura sonrası herhangi bir yazılı ve ya sözlü sınav yapılmaksızın asil adaylardan başlanarak işe alım işlemleri gerçekleştirilecektir.

Şartları sağlayan adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden başvuru işlemlerini yapabilirler.

 

Exit mobile version