Tuba Büyüküstün iki yeni proje ile geliyor!

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün sadece ülkemizde değil yurt dışında da duru güzelliği ile dikkat çekiyor. Murat Boz ile başrolleri paylaşmaya hazırlandığı dizinin çekimleri sürerken, güzel oyuncu şimdi de Rus telekomünikasyon markasının reklam filmi için ekran karşısına geçti.

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde rol alan ve beğeni toplayan Tuba Büyüküstün iki yeni proje için hazırlanıyor. Rus telekomünikasyon pazarının yüzde 80’ini elinde tutan firma ile anlaşma yaptı. İddiaya göre, Büyüküstün’le çalışmak için oldukça heyecanlı olan Rus ekip, oyuncu yoğunluğundan dolayı Rusya’ya gidemeyince, kendileri soluğu Türkiye’de aldı. Türkiye’de yapılan reklam filminin çekimleri 2 gün sürdü.

Murat Boz ile yeni dizi

Sesiyle herkesi kendine hayran bırakan sanatçı Murat Boz daha önceki film projelerinden sonra ilk kez bir dizi projesiyle geliyor. Boz, hayranlarında şaşkınlık yaratan habere göre Tuba Büyüksütün ile birlikte başrolü paylaşacak.

Daha önce Hadi İnşallah, Öldür Beni Sevgilim gibi yapımlarda oyunculuğuyla tanıştığımız Murat Boz normal şartlarda her yıl Tv 8’de O Ses Türkiye’nin jüri koltuğundaydı. Ancak pandeminin etkisiyle, kalabalık çekim ortamı göz önünde bulunduruldu ve yarışma bu sene yapılmadı. Boz ise bomba etkisi yaratacak bir şekilde gündeme oturdu. “Another Self” isimli Netflix dizisinde başrolü Tuba Büyüküstün ile paylaşacak.

Exit mobile version