Tuba Büyüküstün’e duygusal hediye! Şanlıurfa’dan gelen sürpriz karşısında çok şaşırdı!

Türk televizyonlarının en sevilen isimlerinden Tuba Büyüküstün, 40 yaşına girmeye hazırlanıyor. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu, şimdiden doğum günü tebriklerini almaya başladı. 5 Temmuz 1982 doğumlu olan Tuba Büyüküstün’e ülkenin bir ucundan çok anlamlı bir hediye gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada adından sık sık söz ettiren Tuba Büyüküstün, son olarak Netflix dijital platformundan yayınlanacağı duyurulan Zeytin Ağacı ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu iler adından sık sık söz ettiren Tuba Büyüküstün, yine magazin basınında öne çıkmayı başardı. Doğum gününe 5 gün kala çeşitli doğum günü hediyeleri almaya başlayan güzel oyuncu, sürpriz doğum günü hediyesi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncu hayranlarından öyle büyük bir sürpriz hediye aldı ki hediye ile birlikte çok duygusal anlar yaşadı.

Tuba Büyüküstün Oyun Evi Açıldı

Tuba Büyüküstün’ün adına Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Gülabibey İlkokulu’na bir oyun evi kuruldu. Güzel oyuncunun hayranları tarafından hazırlanan bu sürpriz doğum günü hediyesi, Tuba Büyüküstün’ü duygulandırdı. Sevenleri tarafından organize edilen bu hediye 40 yaşına basmaya hazırlanan ünlü oyuncuya büyük bir sürpriz oldu. Oyun evinin açılışında pasta kesen hayranlarının yanında olmak isteyen Tuba Büyüküstün, canlı bağlantı ile etkinliğe katıldı.

Happy Birtday Tuba Büyüküstün

Şanlıurfa’dan gelen sürpriz doğum günü hediyesi ile çok duygulanan Tuba Büyüküstün için erken doğum günü kutlaması yapıldı. Duygusal anların yaşandığı oyun evi açılışında oyuncunun fotoğrafının basılı olduğu ve üzerinde “Happy Birtday Tuba Büyüküstün” yazılı pasta kesildi. Çocuklar adına açılan ve kendi adının verildiği oyun evi hediyesi ile duygulanan ünlü oyuncu, aynı zamanda hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Tuba Büyüküstün’ün yeni projesi de şimdiden heyecan yarattı.

Exit mobile version