TÜBİTAK İŞKUR üzerinden 128 personel alımı yapacak!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) bugün Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre TÜBİTAK, Ankara, Kocaeli ve Konya olmak üzere 3 ilden İŞKUR üzerinden ve kariyer.tubitak.gov.tr adresi üzerinden personel alımı yapacak. Toplamda 128 personel alımı yapılacak olup, başvurular 16 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir.

Peki, TÜBİTAK hangi mesleklerden, hangi öğrenim düzeylerinden personel alımı yapacak? Hangi kadrolara, hangi illerden kaç memur alımı yapılacak? Memur alımına ilişkin istenilen şartlar nelerdir? TÜBİTAK iş başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

TÜBİTAK PERSONEL ALIM İLANI

TÜBİTAK, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere; Konya’da görevlendirilmek üzere 10, Ankara’dan 50 ve Kocaeli ilinde görevlendirilmek üzere 68 personel alımı yapılacaktır.

1- TÜBİTAK Bilişim Ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (Bilgem) Bünyesinde Görev Yapmak Üzere Proje Personeli (Araştırmacı-Teknisyen) Alınacaktır.

TÜBİTAK iş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

2- TÜBİTAK Bilişim Ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (Bilgem) Bünyesinde Görev Yapmak Üzere Proje Personeli (Teknik Ve Destek Personeli) Alınacaktır.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) internet sayfalarında yer (https://kamuisilanlari.net/) almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

TÜBİTAK İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No:1 PK: 74, 41470 Gebze/KOCAELİ

E-Posta : bilgem.ik@tubitak.gov.tr

Telefon : (262) 648 10 00 – 3548-2434-3517-3523-3820-3842

Exit mobile version