Ekonomi

Tüketici avans kredisi duyuruldu! İşte vade sayısı ve başvuru şekli

Kamu bankası Ziraat Bankası tarafından tüketici avans kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyasında 6 aya kadar vade imkanı sağlanacağı belirtilerek “Paranız Para Kazanırken Acil İhtiyaçlarınız Bizden!” sloganı paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankasında vadeli ve vadesiz veya yat​​ırım hesabı olanlara 6 aya kadar vade imkanına sahip tüketici avans kredisine hemen başvuru yapılabileceği ve kredi kullanılabileceği bildirilerek şu ifadelere yer verildi:

6 AYA KADAR VADE İMKANI

“Bankamızda vadeli, vadesiz veya yat​​ırım hesabınız varsa; 6 aya kadar vade imkânına sahip tüketici avans krediniz için hemen başvurun, siz ihtiyaçlarınızı karşılarken paranız para kazanmaya devam etsin.​”

ÖZELLİKLER 

Söz konusu kredi kampanyasına başvuruların banka şubeleri üzerinden yapılacağı ifade edilerek kredi kampanyasının özellikleri şöyle oldu:

6 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır.

Tek taksitli / ödemeli olarak kullanılabilir.

Teminat olarak Bankamız nezdindeki Vadesiz / Vadeli TP/YP Mevduat Hesabı, Repo, Hazine Bonosu, Devlet Tahvili, Eurobond ve Bankamız B Tipi Yatırım Fonu rehni alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

GEREKLİ BELGELER 

Kredi kampanyası için gerekli belgeler ise şöyle:

Başvuru Formu,

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport,

Nakit teminat karşılığı kullandırılmaktadır.