Tüm acil ihtiyaçlar için Kuveyt Türk’ten anında 5 bin liralık ihtiyaç kart

Kuveyt Türk tarafından ihtiyaç kart kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında tüm acil ihtiyaçlar için 5 bin liralık ihtiyaç kart verildiği belirtildi. Kuveyt Türk tarafından başlatılan bu kampanya “Evlilik harcamalarınız mı var? Seyahate mi çıkacaksınız? Eşyalarınızı mı yenileyeceksiniz? İhtiyaç Kart, tam size göre!” sloganı ile paylaşıldı.

34 AYA KADAR VADE 

Kuveyt Türk, her türlü ihtiyacınızda kullanabileceğiniz İhtiyaç Kart ile, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir uygulamaya sahip olma imkanı sağlandığı belirtildi ve şubelerden alınan ihtiyaç kart ile alışverişlerinizde tek çekim avantajlarından yararlanmanızı, ödemelerinizi ise başvurunuzda belirttiğiniz taksitle yani 6 aydan 34 aya ödeme imkanı sağlanıyor.

İhtiyaç kart hakkında Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada “İhtiyaç Kart’ı basıldığı ay ile birlikte 2 ay boyunca kullanabilirsiniz. Örneğin; Haziran ayında basılan bir kart (ister 1 Haziran’da ister 30 Haziran’da basılsın), Temmuz ayının sonuna kadar kullanılabilir.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca alkollü içecek satan yerler, market ve gıda harcamaları, akaryakıt harcamaları, tekel bayileri, oto servisleri, döviz bürosu işlemleri, kumarhane ve şans oyunları, mahkeme ve para cezaları, oto kiralama, kontör, vergi, fatura, sigorta ile araç galerisi ve kuyumcu mağazalarında işlem yapılamayacaktır.

ÖRNEK ÖDEME 

5 bin liralık ihtiyaç kart kapsamında 34 ay taksit sayısı bulunuyor ve aylık kar oranı vergiler hariş yüzde 1,66 olurken taksit tutarı 203 lira oluyor. Bunun yanı sıra 5 bin lira için toplam ödenecek olan tutar 6930 lira oluyor.

BAŞVURU ŞEKLİ 

Kimlik ve gelir belgesi ile İhtiyaç Kart başvurusu yapılabildiği belirtildi ve ihtiyaç kart sahibi olmak için en yakın Kuveyt Türk şubesini ziyaret edebilir veya mobil şubeler üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.

İHTİYAÇ KARTIN ÖZELLİKLERİ 

Exit mobile version