Tüm emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlara müjde! 1500 TL ek ödeme anında hesabınızda!

SSK, bağ-kur, emekli sandığı emeklileri ile dul ve yetim aylığı alanlara müjdeli haber geldi. 1500 TL ve üstü maaş alanlar hemen bunu yapsın çünkü karşılıksız ve geri ödemesiz ek para veriliyor. Emekli maaşlarına yapılacak olan zamlar yıl sonunda gündemde sıcaklığını korurken emeklilere peş peşe müjdeli haberler de gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekli şu anda zam haberlerine kilitlenmiş durumda ama bu sırada bankalardan da emekli vatandaşlar için peş peşe kampanyalar yapılıyor. Gelen son bilgiye göre 1.500 TL ve üstü maaş alan emekliler için yeni bir kampanya başladı. 1500 TL ve üstü maaş alan emekliler bunu yapmaları durumunda karşılıksız ve geri ödemesiz nakit para alabilecek. Şu anda bankalarda devam eden promosyon ödemeleri kampanyalarına göre en az 750 TL en fazla 2000 TL banka promosyonu almak mümkün. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar hangileri?

Emekli vatandaşlara müjdeli haber sabah saatlerinde bankalardan geldi. Özellikle son aylarda aldıkları maaşa geçirmekten dolayı sıkıntı çektiklerini belirten emekliye ilaç gibi gelecek karşılıksız ve geri ödemesiz para yatıyor. Neredeyse her banka yılın son günlerine özel kampanyaları ile emekli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Hem kamu bankaları Hem de özel bankalar emeklilerin cebini rahatlatacak banka promosyon ödemeleri veriyor.

Hangi bankalar en yüksek promosyonu veriyor?

ING Bank, Türkiye’de bankaların dijitalleşmesinde öncüler arasında yer alıyor. ING Bank’ın banka promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin maaşını taşıması ve 3 yıl boyunca bankada kalma sözü vermesi yetiyor. ING Bank emekli promosyon ödemesi 1750 liraya kadar yükseliyor. Maaşa göre yapılan ödemelerde en düşük 1200 TL en yüksek 1750 TL promosyon almak mümkün. Başvuru işlemleri ise en yakın ING Bank şubelerinden yapılabiliyor.

Akbank özellikle emekliye Cömert davranan bankalar arasında yer alıyor. Emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca kalma taahhüdü veren emeklilere 2.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılıyor. Emekli vatandaşlar en düşük 1750 TL en yüksek 2500 TL emekli promosyonu alabiliyor. Başvuru işlemleri ise Akbank şubelerinden yapılıyor. Akbank’ın promosyon ödemesi için tek şartı 3 yıl boyunca bankada kalma ve emekli maaş müşterisi olma taahhüdü vermeniz.

En yüksek emekli promosyonu veren bankalardan biri de QNB Finansbank. Yıl sonuna kadar başvuru yapan ve maaşını taşıyan emeklilere Finansbank tarafından en düşük 750 TL en yüksek 1000 TL emekli promosyonu yatırılıyor. Başvuru yapmak isteyen emeklilerin en yakın şubelere giderek işlemleri tamamlamaları gerekiyor. Karşılıksız ve geri ödemesiz emekli promosyonu için ek koşul istenmiyor.

Yapı Kredi, emekli promosyonu konusunda en cömert bankalarda başı çekiyor. Yapı Kredi’nin promosyon kampanyası geçtiğimiz günlerde güncellenmiş ve emekliye en yüksek 2000 TL promosyon ödemesi yapılacağı duyurulmuştu. Yapı Kredi’nin kampanyasından faydalanmak isteyen emeklilerden ek koşul istenmiyor sadece maaşınızı taşımanız yetiyor.

Promosyon nasıl alınır?

Bankalar ve Sosyal Güvenlik Kurumu arasında yapılan anlaşma doğrultusunda 2018 yılından bu yana emekli vatandaşlara promosyon ödemesi veriliyor. Emekliye banka promosyonu ödemelerinden faydalanmak isteyenlerin tercih ettikleri banka şubelerine giderek maaşlarını taşımaları ve 3 yıl boyunca bankada kalma sözü vermeleri gerekiyor. Bazı bankalar emekli promosyon ödemeleri için fatura ödeme talimatı gibi ek koşullar isteyebiliyor ancak birçok banka sadece maaşını taşıyan Emeklilere promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca bazı bankalarda da ek kampanyalar bulunuyor. Örneğin fatura ödeme talimatı verenlere ek ödeme veriliyor yada yakınını getiren emeklilere ek promosyon ödeniyor.

Exit mobile version