Tüm nakit ihtiyaçlar için 36 ay vadeli tüketici kredisi duyuruldu! İşte başvuru şekli

Ziraat Bankası tarafından tüketici kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında tüm ihtiyaçlar için 36 ay vadeli kredi verileceği belirtildi. Bunun yanı sıra kredi için başvuru kanalları da paylaşıldı.

KREDİNİN AÇIKLAMASI 

Ziraat Bankası tarafından paylaşılan kredinin açıklamasında “Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun.” ifadelerine yer verildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Bu kredinin özellikleri arasında ödeme seçeneklerinin esnek bir yapıya sahip olduğu ve 36 aya kadar vade imkanı sağlandığı ifade edildi. Bunun yanı sıra şahsi ve maddi teminat istenmediği vurgulanarak kredi kullanan müşterilere hayat sigortası sunulduğu vurgulandı.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 50 bin lira kredi çekildiğinde 36 ay vade ve yüzde 1,75 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1993 lira oluyor. Ayrıca yıllık maliyet oranı da yüzde 28,8237 olarak belirtildi.

BAŞVURU KANALLARI

Ziraat Bankası tarafından paylaşılan başvuru kanalları ise banka şubeleri, web sitesi, Ziraat Mobil uygulaması, internet şubesi, ATM ve çağrı merkezi olarak belirtildi.

Exit mobile version