Teknoloji

Tüm WhatsApp kullanıcılarını ilgilendiriyor: Bugün başladı!

Türkiye’deki tüm WhatsApp kullanıcılarını ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Dev teknoloji şirketinden gelen son bilgilere göre, Türkiye’deki kullanıcılar bugünden itibaren çoklu cihaz desteğini kullanabilecekler. Böylece kullanıcıların telefonda internet bağlantısı gerekmeden WhatsApp’ı kullanabileceği öğrenildi.

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp son yenilikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Haber Globel’in Shiftdelete’te yer alan haberden aktardığına göre; WhatsApp artık Türkiye’de çoklu cihaz desteğini kullanıma sundu. Bugünden itibaren kullanılabilecek olan özellik sayesinde kullanıcılar artık telefonda internet bağlantısı gerekmeden WhatsApp’ı kullanmaya devam edebilecek.

Çoklu cihaz desteği özellikleri

WhatsApp uygulamasını aynı anda en fazla 4 ikincil cihaza kadar kullanabiliyorsunuz.
WhatsApp hesabınıza tek seferde sadece bir tane telefon bağlayabilirsiniz.
WhatsApp hesabınızı kaydetmeniz ve kullanacağınız yeni cihazlarınızı telefonunuza bağlamanız gerekiyor.
Akıllı telefonunuzu 14 günden fazla kullanmazsanız bağlı cihazların bağlantısı etkisiz hale geliyor.

Kara Liste oluşturma

Öte yandan WhatsApp’ın son yeniliklerinden birisi de ‘kara liste’ oluşturma. Yapılacak olan yeni güncellemeler ile beraber WhatsApp kullanıcıları artık ‘kara liste’ oluşturarak, bu kişilerden son görülme zamanını gizleyebilecek. Özelliğin herkes tarafından ne zaman kullanılmaya başlanacağına ilişkin ise açıklama yapılmadı.