Tüm Zamanların En Unutulmaz ve Pahalı Gelinlikleri

Düğünler, 2 insan arasındaki aşkı kutlamak için yapılması gereken çok önemli olaylardır ancak aynı zamanda çok pahalıdırlar. Ortalama bir Amerikalı bir gelinlik için yaklaşık 1.600 dolar harcıyor ancak ne kadar zenginseniz, fiyat o kadar yükseliyor.

Aslında A sınıfı gelinlikler söz konusu olduğunda, birçoğu evimizin tamamından daha değerlidir. Bazı durumlarda, bütün bir apartmanı bile satın alabilirler. Kraliyet ailesinden Sony sanatçılarına kadar bu ünlü yüzler, iş mükemmel elbiselerine geldiğinde hiçbir masraftan kaçınmadı.

1. Kim Zolciak

Kim Zolciak, ilk olarak Bravo’nun Atlanta’daki Gerçek Ev Hanımları kadrosunun bir parçası olarak öne çıktı . Kim, dünyaya anneliğin, bekarlığın ve ardından aşkı bulmanın giriş ve çıkışlarını anlatarak diziye her şeyi yasakladı. Kroy Biermann ile 2017 yılında güzel bir kumsal töreninde evlendi.

Kim, Kim olduğundan, Macy’s’den hazır bir numara giymeyecekti . Bunun yerine, hayallerinin elbisesini yaratmak için tasarımcı Leanne Marshall’ın yardımına başvurdu. Prenses tarzı balo elbisesini yapmak inanılmaz bir 58.000 dolara mal oldu.

2. Jessica Biel

Justin Timberlake, 2012 yılında aktris Jessica Biel ile evlendiğinde, gerçek bir Hollywood rüyası gerçek oldu. Eski erkek grup üyesinin, Cameron Diaz ile düğümü bağlayacak gibi göründüğü bir zaman vardı, ama bu işe yaramayınca ruh eşini buldu.

Netflix oyuncusu biraz farklı bir şey yapmaya karar verdi ve Giambattista Valli’den büyük günü için çarpıcı bir şey yaratmasını istedi. Sonuç, küçük bir servete mal olsa bile, İtalyan düğünleri için mükemmel olan güzel, pembe fırfırlı bir elbiseydi.

3. Prenses Diana

Prens Charles nihayet yerleşmeye karar verdiğinde ve Leydi Diana Spencer’a onunla evlenme teklif ettiğinde, dünya çılgına döndü. Tüm düğünleri bitiren düğündü, ancak özellikle hayranların görmek için can attığı bir unsur vardı. Gelinlik kasabada konuşulmuştu.

David ve Elizabeth Emanuel tarafından tasarlanan inanılmaz fildişi kreasyon, 80’ler için çok trenddi. Elbette, yapımcıların çalışmak için çok iyi bir bütçeleri vardı ve 25 metrelik ipek kuyruklu devasa elbiseye 115.000 dolardan fazla harcadılar. Fotoğrafları hala Pinterest’te bu güne kadar gösteriliyor.

4. Kim Kardashian

Kim Kardashian, rap hissi Kanye West ile bir araya geldiğinde, iki dünya çarpışmış gibiydi. Müzisyen ve realite yıldızı, düğün günlerinde hiçbir masraftan kaçınmadı. Tahmin edebileceğiniz gibi, elbise şenliklerin büyük bir parçasıydı.

Riccardo Tisci tarafından tasarlanan Kim’in elbisesinin 500.000 dolardan fazlaya mal olduğu bildirildi. Bu ciddi bir miktar nakit, ancak bu eski çiftin değeri düşünüldüğünde, okyanusta bir damlaydı. Vücuda oturan beyaz elbise , o zamanlar olduğu gibi bugün de Instagram’da harika görünüyor.

5. Pippa Middleton

Cambridge Düşesi’nin kız kardeşi Pippa Middleton, ilk olarak 2011’de Kate’in düğün gününde Prens William’a olan gelinliğinin kuyruğunu kardeşinin arkasından takip ederek ayarladığında bir anlamda sansasyon yarattı. Altı yıl sonra, koridorda kendisi yürüme sırası Pippa’daydı. James Matthews ile evlendiğinde.

Pippa’nın gelinliği birçok yönden Kate’inkine biraz benziyordu ama yine de eşsiz bir güzeldi. Lacey numarası, yaklaşık 52.000 dolar ödenen Giles Deacon’un işiydi. Elbisenin New York Times gibi gazetelerde de yer aldığını düşünürsek bu hiç de fena sayılmaz.

6. Salma Hayek

Aktris Salma Hayek her zaman inanılmaz derecede güzel bir kadın olarak tanındı, bu yüzden gelinliği bunu vurgulayacak kadar uygundu. İkon, 2009 yılında François-Henri Pinault ile evlendiğinde hiçbir masraftan kaçınılmadı.

Hayek’in Nicolas Ghesquiere tarafından tasarlanan bir elbiseye 434.000 $ sıçrattığı bildirildi, ancak her kuruşuna değdi. Hayek, çok detaylı korsajı ve dolgun, hacimli eteğiyle koridorda yürüyen bir vizyona benziyordu. Sony oyuncusu Ed Norton gibi yıldızlar bile cömert törene 150 diğer konuğun yanı sıra katıldı.

7. Christina Aguilera

Christina Aguilera, 90’larda Britney Spears hala başarı dalgasını sürerken sahneye çıktı ve dünyanın en başarılı kadın sanatçılarından biri oldu. Şarkıcı, 2005 yılında Jordan Bratman ile 2 milyon doları aşan bir törenle evlendi.

Heyecan verici Napa Vadisi düğünlerinde pek çok OTT unsuru bulunurken, Aguilera’nın elbisesi en iyileriyle oradaydı. Christian Lacroix elbisesi fırfırlar üzerinde ağırdı ve bildirildiğine göre yıldıza 30.000 dolardan fazlaya mal oldu. Bu, özellikle 2011’de çiftin yollarını ayırmasından bu yana ödenmesi gereken ağır bir bedel.

8. Grace Kelly

Grace Kelly birden fazla nedenden dolayı tarihe geçti. Hollywood yıldızı, Monaco Prensi Rainier III ile romantik bir ilişki kurmadan önce birçok filmdeki performanslarıyla övgü topladı. Hikaye, ikilinin 1956’da birleşmelerini sağlamlaştırdığı bir peri masalıydı.

Kelly’nin Helen Rose tarafından tasarlanan gelinliği, yıllar içinde Kelly kadar ünlü oldu. Yıllar boyunca Kate Middleton’ın kendi elbisesi de dahil olmak üzere sayısız başka elbiseye ilham kaynağı oldu. Grace Kelly zarafetin simgesiydi, elbise de öyle. Zamansız bir klasik.

 

 

 

 

 

Exit mobile version