Turabi, Demet Akalın’ın radarına takıldı Acun Ilıcalı’ya öfkesi dinmeyen ünlü şarkıcı, Nisa’ya laf atmaktan geri kalmadı!

Geçtiğimiz günlerde final yapan ve 2022 Survivor All Star’ın şampiyonunu açıklayan yarışma programı, birçok tartışmanın başlangıç noktası oldu. Ekranlara vedası ile yeni bir tartışma döngüsünü başlatmış olan Survivor 2022 All Star yarışması, Nisa’nın şampiyonluğundan sonra eleştiri oklarının hedefinde kalmaya devam ediyor.

Adem Kılıççı ile finale kalan Nisa Bölükbaşı, birçok kişi tarafından yarışma adına yetersiz bulunmuş ve sezonda düzenlenen parkurlardan birinde uyumayı tercih ederek yarışmaya çıkmayı red etmesi ile tüm tepkileri üzerine çekmişti. Buna rağmen 2022 sezonunun şampiyonu olmayı başaran Nisa Bölükbaşı hem yarışmacıların hem de yarışma programını yakından takip eden ünlü isimler ile diğer sosyal medya kullanıcılarının hakaretlerine maruz kaldı.

Birçok kişi, Acun Ilıcalı’nın bu sene kadın şampiyon görmek istediğini ve Nisa’nın şampiyonluğunun reyting uğruna kurgulandığını savunsa da Ilıcalı konuya ilişkin net açıklamalarda bulunarak kimsenin adaletlerini sorgulama hakkına sahip olmadığını dile getirdi.

Nisa’nın şampiyon olmasına tepki gösteren ve düşündüğünü söylemekten çekinmeyen isimlerden birisi de ünlü şarkıcı Demet Akalın oldu. Sezonun başından bu yana yarışmanın sıkı takipçilerinden birisi olan Akalın, Nisa’nın şampiyonluğunun Acun Ilıcalı tarafından kurgulandığını açık açık dile getirdi. Son olarak eski şampiyonlardan Turabi’yi hedef alan Akalın, Turabi üzerinden dahi Nisa’ya laf attı.

“Adam Kafaya Koymuş!”

Her sezon Survivor’ı yakından takip eden Demet Akalın, bu sezon da ekranı başından hiç ayrılmadı ve Nagihan’ı desteklediğini dile getirdi. Finalde Nisa’nın şampiyon olmasına tepki gösteren Akalın, Acun Ilıcalı’yı kastederek “adam kafayı koymuş, kılıfını uydurmuş” diyerek, Nisa’nın şampiyonluğunun bir kurgudan ibaret olduğunu iddia etti.

Turabi Paylaştı!

2014 ve 2015 sezonlarının şampiyonu olan Turabi, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak, Acun Ilıcalı’nın bir yarışmacıyı sevmiyor olsa dahi hak yemeyeceğini, hak yiyecek olsa başta kendisinin iki kere şampiyon olmasına izin vermeyeceğini ifade etti. Acun Ilıcalı ile her fırsatta tartıştığını ifade eden Turabi, Ilıcalı’nın hakkaniyetinin sorgulanamayacağını da belirtti.

Demet Akalın’dan Yanıt Gecikmedi!

Nisa’nın şampiyon olmasına siniri geçmeyen Demet Akalın, Turabi’nin paylaşımına “kendini Nisa ile bir tutman inanılmaz” yanıtını verdi.

Exit mobile version