Editörün SeçtikleriPersonel Alımı

Türk Hava Yolları (THY) 5 bin personel alımı yapıyor! 10 Mart ile 30 Nisan son başvuru tarihleri: İşte şartlar

Türk Hava Yolları, 2024 yılında 5 bin yeni personel alarak istihdam hamlesi başlatıyor. Bu alımlar, “Take-Off 101”, “Take-Off Jr.” ve “Take-Off Cadet” programları kapsamında gerçekleştirilecek.

Take-Off 101 ile Öğrenirken Çalışma Fırsatı!

Take-Off 101 programı ile lisans 3. ve 4. sınıf öğrencileri, öğrenimleri devam ederken çalışma hayatını deneyimleme imkanı bulacak. Başarılı adaylar, 12 ay boyunca Türk Hava Yolları’nda çalışma imkanı ve maaş alacak.

Take-Off Jr. ile Kariyerinize Uçuşa Geçin!

Take-Off Jr. programı ile lisans son sınıf öğrencileri ve yeni mezunlar, Türk Hava Yolları’nda tam zamanlı çalışma fırsatı yakalayabilecek. Başarılı adayların İngilizce bilmesi, iletişime ve gelişimine önem vermesi, yeni fikirler üretebilmesi ve takım çalışmasına yatkın olması gerekiyor.

Take-Off Cadet ile Pilot Olma Hayalini Gerçekleştirin!

Take-Off Cadet programı ile lisans mezunu ve belirli yaş aralığındaki kişiler, pilot olma hayallerini gerçekleştirmek için ilk adımı atabilecek. Başarılı adaylar, 2 sene boyunca eğitim görecek ve eğitim süresince maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet gibi haklardan faydalanacak.

Başvurular Ne Zaman Son?

Take-Off 101 ve Take-Off Jr. programlarına başvurular 10 Mart 2024’e kadar, Take-Off Cadet programına başvurular ise 30 Nisan 2024 tarihine kadar yapılabilecek.