Magazin

Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Sabahat Akkiraz ölüm haberiyle yıkıldı: Depremde hayatını kaybetti!

Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Sabahat Akkiraz, depremin ardından aldığı haberle yıkıldı. Akkiraz, sosyal medya hesabından ablasının depremde hayatını kaybettiğini duyurdu. Ablasının fotoğrafını paylaşan Akkiraz, ‘ ‘Nurhayat ablamı Kahramanmaraş’ta kaybettik. Çok üzgünüm. Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla. Tüm canlarımızın devri daim olsun. Yaralılarımız bir an önce sağlığına kavuşsun.” dedi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde 10 ilde çok büyük yıkım meydana geldi. Deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmaları devam ederken, acı haberler de geliyor. Türk Sanat Müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz’ın ablası da depremde hayatını kaybetti.

“YÜREĞİM PARAMPARÇA”

Akkiraz, sosyal medya hesabından depremde kaybettiği ablası Nurhayat Hanım’ın fotoğrafını paylaştı. Yaptığı paylaşımda ablasının hayatını kaybettiğini duyuran Akkiraz, “Depremde göçük altında kalan her can benim canımdır. 10 şehirde de ekmek, su paylaştığımız, muhabbette oturduğumuz binlerce canımızı kaybettik. Nurhayat ablamı Kahramanmaraş’ta kaybettik. Çok üzgünüm. Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla. Tüm canlarımızın devri daim olsun. Yaralılarımız bir an önce sağlığına kavuşsun.” dedi.