Türk Tabipler Birliği’den Bahçeli’ye cevap!

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Kapatılsın” diyerek hedef gösterdiği Türk Tabipleri Birliği’nden (TTB) cevap geldi. Sağlık çalışanların haklarını korumaya devam edeceklerini vurgulayan TTB, “Sözlerimizin arkasında, görevimizin başındayız” dedi.

Türk Tabipler Birliği’den (TTB) MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi. “Sözlerimizin arkasında, görevimizin başındayız” diyen TTB, “Covid – 19 salgınında kaybettiğimiz meslektaşlarımızı siyah kurdele ile anmak ve başka kayıplar olmasın diye çabalamak ise kaybettiklerimize ve yakınlarına karşı vefa borcumuzdur” dedi.

TTB’nin açıklamasının tamamı şöyle:

TTB’YE SOSYAL MEDYADAN DESTEK!

Öte yandan MHP liderinin açıklamaların ardın Twitter’dan TTB’ye destek mesajları geldi. #iyikiTTBvar hashtag ile TTB’ye destek verenlerin arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da yer aldı. Kılıçdaroğlu, Twitter’dan “Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği’ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!” açıklamasında bulundu.

Exit mobile version