GündemKamu

Türk Telekom kullananlara önemli uyarı: Duyuru yapıldı!

Türk Telekom internet sitesi üzerinden üniversitelilere özel fırsatları duyurdu. Türk Telekom’un yayınladığı kampanyaya göre üniversiteli vatandaşlar diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Üniversitelinin İnternet Kampanyası ile Türk Telekom Evde İnternet abonesi oldukları zaman 200 TL indirim yapılacağı bildirildi.

ÖNEMLİ DUYURU YAPILDI

Her şey dahil fiyat: İnternet ücret tablosunda gösterilen ücretler içerisinde; bağlantı ücreti, erişim ücreti ve internet paket ücreti topla​m ücreti gösterir.

Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlere ek olarak aylık 40 TL (vergiler dahil) olacak şekilde ve toplam 200 TL’ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

DİJİTAL ÜYELİKLER

Güvenlik Mc Afee Total Protection 3 Lisans: Bilgisayarlarınızı, akıllı telefonlarınızı, tabletlerinizi casus yazılımlar, internet sahtekârlığı ve virüsler gibi tehditlerden koruyan programdır. Bankacılık işlemlerinizi, online alışverişlerinizi güvenle gerçekleştirmeniz için kapsamlı koruyucu güvenlik hizmeti sunar. 3 Lisans hakkını istediğiniz cihazlar ile kullanabilir ve güvenli internete birçok farklı cihazdan girişin keyfini yaşarsınız. Yararlanabilmek için www.turktelekomguvenlik.com adresinden Tek Şifre ile giriş yapılması gerekmektedir.
Busuu Premium Dil Eğitim Paketi: Busuu online dil eğitim platformudur. Busuu Premium Paket 12 dili kapsamaktadır. 12 dil içerisinden 1 tanesi seçilerek ilerlenebilir. Yararlanabilmek için www.turktelekomakademi.com.tr adresinden Tek Şifre ile giriş yapılması gerekmektedir.

Muud Premium Üyelik: Yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı dinleyebileceğiniz Türkiye’nin en büyük dijital müzik platformudur. Muud ile yerli yabancı en yeni ve en popüler şarkıları keşfedebilir, size özel hazırladığımız listeleri, modunuza göre ve en sevdiğiniz sanatçıların radyolarını seçip doya doya dinleyebilir ve arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Kişisel müziklerinize kolayca erişebilir ve en favori şarkılarınız ile kendi listelerinizi oluşturabilirsiniz. Yaralanabilmek için www.muud.com.tr adresinden Tek Şifre ile giriş yapılması gerekmektedir.
Dijital servisler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Ücretsiz Kurulum:Kampanya kapsamında modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150 TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir.

İndirimli Modem:Satış anında, kampanya kapsamında, modem 12 ay boyunca indirimli olarak aylık 20 TL taksitle sunulmaktadır. Fiber altyapısından (FTTH) yararlanan abonelere, sunulan HGW modemler için ise Abone’nin internet aboneliği devam ettiği sürece internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 6 TL modem kullanım ücreti, yansıtılır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.

İndirimli DK Paketleri:Kampanya ile birlikte Alo dakika paketleri indirimli olarak sunulmaktadır. 100DK –> 4,90 TL, 250DK –> 7,90 TL, 500DK –>9,90 TL , 1000DK –> 14,90 TL ve Limitsiz Paket 27,90 TL’dir.

50 TL Trendyol Hediye Çeki:35 Mbps ve üzeri hızlar için web sitemiz üzerinden internet alan bireysel müşterilerimize Trendyol’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL hediye çeki sunulur. Hediye çeki, Trendyol cüzdana yüklenemez. Hediye çeki kullanım kodu, internet aktivasyonu sonrası SMS ile paylaşılacak olup şifrenin geçerlilik süresi 31 Aralık 2021 tarihine kadardır. İnternet başvurusu sırasında altyapısı olmayan ve ön talep alınan siparişler için hediye çeki faydası sağlanamayacaktır.
​​​​​​​​​

KAMPANYA DETAYLARI

Üniversitelinin İnternet Kampanyası 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerlidir.​

Kampanyadan 18-25 yaş arası bireysel yeni müşterilerimiz 12 ay taahhüt vererek yararlanabilir.

Kampanya fiyatları 12 ay boyunca indirimli herşey dahil fiyatlar olup taahhüt süresi sonunda seçilen paketin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yürürlükteki tarife ücretleri için tıklayınız.

Kampanya kapsamında FTTH altyapısında 16Mbps paketleri sunulmamaktadır. FTTH altyapısında kampanyadan 24Mbps ve üzeri hızlarla yararlanılabilir.

Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (21 TL), kampanya kapsamında 12 ay boyunca aylık 12 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan ​18 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 18 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 11 TL’dir.

Kampanya kapsamında aşağıdaki tabloda yer alan Alo Dakika Paketlerden birisi seçilerek Alo Paket hizmetinden yararlanılabilir.