Türk Telekom kullanıcıları dikkat: 31 Mayıs’a kadar göndermeniz gerekiyor!

Türkiye’de binlerce telefon kullanıcısı Türk Telekom’u tercih ediyor. Bu nedenle binlerce kişiyi ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom’a numarasını taşıyan veya yeni hat alan bireysel faturalı hat müşterileri, 31 Mayıs’a kadar 01.00 ila 06.00 arasında geçerli 10 GB internet, her yöne 500 dakika ve Türk Telekomlularla sınırsız konuşma hediye seçenekleri sunuldu. Peki, kampanyadan nasıl faydalanılır? İşte cevabı…

Her sene çeşitli kampanyalar düzenleyen operatör şirketlerinin bu sene verecekleri hediyeler merak konusu oldu. Konu hakkında Türk Telekom’dan açıklama geldi. Buna göre, Ramazan ayında Türk Telekom bireysel faturalı hat müşterileri 00.00 ila 06.00 saatleri arasında geçerli, aylık ek 30 GB’lık sahur paketini 9,18 TL’ye alabilecekler. Söz konusu kampanyadan faydalanmak için ise “Online İşlemler” uygulamasından veya “Sahur 30GB” yazıp 5555’e SMS atmak gerekiyor. Bireysel faturasız hat müşterileri ise haftalık 20 GB paketini 20 TL’ye “Online İşlemler” uygulamasından satın alabiliyorlar.

31 Mayıs’a kadar geçerli kampanya

Ayrıca Türk Telekom’a numarasını taşıyan veya yeni hat alan bireysel faturalı hat müşterileri, 31 Mayıs’a kadar 01.00 ila 06.00 arasında geçerli 10 GB internet, her yöne 500 dakika ve Türk Telekomlularla sınırsız konuşma hediyelerinden biri veriliyor. Bunun için müşterilerin “RAMAZAN 2021” yazıp 5555’e SMS göndermek gerekiyor.

En az 10 GB hediye edilecek

Türk Telekom tarafından ayrıca Ramazan boyunca “Online İşlemler”e girip “Sil Süpür” oynayan bireysel faturalı-faturasız tüm müşteriler, hediye dakikalara ve en az 10 GB internet hediye edilecek.

Exit mobile version