Türk Telekom kullanıcılarına müjde! Abonelerin tamamına hediye veriliyor

Türk Telekom, müşterilerine bayram hediyesi olarak herkese 10 GB bedava internet dağıtma kararı aldığını duyururken bu müjdeli haberle birlikte Türk Telekom kullanıcıları, bayram boyunca internet keyfini daha fazla yaşayacağı paylaşıldı.

Son Başvuru Tarihi Hatırlatması

Yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom hat sahipleri için belirlenen son başvuru tarihi 9 Nisan 2024 olarak paylaşılırken bu tarihe kadar başvuru yapacak olan kullanıcılar, hattlarına ücretsiz 10 GB hediye internet imkanından faydalanabilecekleri bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Türk Telekom’un düzenlediği kampanya, 11 Mart – 9 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacağı belirtilerek bu kampanyadan faydalanmak isteyen bireysel mobil faturalı aktif müşteriler, Türk Telekom uygulaması veya SMS yoluyla başvuru yapabilecekleri aktarıldı. Bununla beraber kampanyaya katılan müşteriler, Ramazan boyunca saat 00.00-06.00 saatleri arasında geçerli olacak 10 GB internet kazanacakları bildirildi.

Kampanya Koşulları ve Başvuru Yolları

Türk Telekom’un açıkladığı kampanya koşullarına göre, Türk Telekom uygulamasından veya SMS ile kampanyaya katılan mobil faturalı aktif müşteriler faydalanabilecek. Pttcell ve Teknosacell faturalı aboneler de kampanyadan yararlanabileceği bildirilerek özel GPO tarifelerinde ve data tarifelerinde bulunan müşteriler kampanyadan yararlanamayacağı ifade edildi.

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, Türk Telekom uygulamasından İnternet Paketleri alanından veya SAHUR 2024 yazıp 5555’e SMS göndererek başvuru yapabilecekleri belirtilerek kampanya katılımı 11 Mart 2024 tarihinde başlayacak ve 9 Nisan 2024 tarihinde saat 01:30’da sona ereceği paylaşıldı.

Ücretsiz 10 GB İnternet Hediyesi

Kampanyaya katılan ve belirlenen koşulları yerine getiren Türk Telekom müşterileri, 9 Nisan 2024 tarihine kadar 10 GB ücretsiz internet hediyesi kazanacaklar. Başvuru işlemi oldukça kolay ve SMS ile gerçekleştirilebilecek. Türk Telekom, müşterilerine sunduğu bu hediye ile bayram coşkusunu internetin sınırsız dünyasıyla birleştiriyor.

Exit mobile version