Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone hat sahiplerine ücretsiz olacak: Duyuru yapıldı!

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone hat sahiplerine özel karar alındı. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren duyuru yapıldı. Birçok kişinin hattına ücretsiz olacak tanımlanacak. Alınan karara göre, GSM operatörlerinin YÖK ile aldığı karar doğrultusunda, depremden etkilenen öğrenci ve öğretim elamanlarına ücretsiz internet imkanı sağlanacak.

Binlerce kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. YÖK ile GSM operatörleri görüşme sağladı. Yapılan bu görüşmenin ardından alınan karar doğrultusunda depremden etkilenen öğrenci ve öğretim elemanlarına ücretsiz internet imkanı sağlandı. Buna göre, depremden etkilenen Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullanıcıları ücretsiz internetten yararlanabilecek.

ÜCRETSİZ TANIMLANACAK

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone hat sahibi depremzede öğrenci ve öğretim elemanlarına aylık 6 GB ücretsiz internet imkanı sağlandı. YÖK’ün GSM operatörleri; Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone ile görüşmeleri sonucu, deprem bölgesindeki yükseköğretim kurumlarının öğrencileri ve öğretim elemanları ile ailesi deprem bölgesinde olup da diğer illerdeki yükseköğretim kurumlarında okuyan öğrencilere uzaktan öğretimde kullanılmak üzere ücretsiz internet hakkı tanındı.

GSM operatörleri eğitim amaçlı kullanılmak üzere aylık 6 GB ücretsiz interneti öğrenci ve öğretim elemanlarının telefonlarına tanımladı.

Exit mobile version