Turkcell faturalı hat sahipleri dikkat: Duyuru yapıldı!

Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden Turkcell faturalı hat kullanan müşterileri için duyuruda bulundu. Turkcell faturalı hat kullanan vatandaşlara özel 20 Nisan tarihine kadar online mağaza turkcell.com.tr üzerinden tek seferde yapacağınız 3.000 TL ve üzeri alışverişlere 200 TL Worldpuan hediye edileceği açıklandı.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, ek kart ile yapılan harcamalar da kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilir.
Taksit sayısı kategori bazlı yasal mevzuata göre değişiklik gösterebilir.
BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, mail order ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 27 Nisan 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 27 Mayıs 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 28 Mayıs 2022 tarihinde geri alınacaktır.
Alışverişlerin World POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.
VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Exit mobile version