Turkcell’in 30. Yıl hediye kampanyası ile ücretsiz internet, dakika ve SMS nasıl alınır?

Turkcell, 30. yılını coşkuyla kutlamaya devam ediyor! Mayıs ayında başlayacak olan özel kampanya ile tüm Turkcell müşterileri ve yeni aboneler, paketlerindeki GB, SMS ve dakikaları ikiye katlayacaklar. Peki, Turkcell'in 30. yıl hediye kampanyasından nasıl faydalanılır? İşte detaylar...

Kampanya katılımı

Turkcell’in 30. yıl özel kampanyasına katılmak oldukça kolay! Turkcell uygulaması üzerinden “Hediye Havuzu” sekmesine tıklayarak, Turkcell İletişim Merkezi’ni arayarak veya “30. YIL” yazıp 2200’e SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilir.

Kampanya detayları

Kampanya Detayları Açıklama
Ücretsiz Kampanya ücretsizdir.
Faturasız Müşteriler Katılan faturasız müşterilerin paketlerinin yurt içi her yöne dakika, SMS ve internet içerikleri paket bitiş tarihlerine kadar ikiye katlanacaktır.
Faturalı Müşteriler Katılan faturalı müşterilerin paketlerinin yurt içi her yöne dakika, SMS ve internet içerikleri bir ay geçerli olacak şekilde ikiye katlanacaktır.

Turkcell’in 30. yıl hediye kampanyası, hem mevcut müşterilere hem de yeni abonelere büyük fayda sağlayacak bir fırsat sunuyor. Turkcell kullanıcıları, kampanya sayesinde iletişimlerini daha verimli bir şekilde sürdürebilecekler. Kampanyaya katılım için Turkcell uygulamasını ziyaret ederek veya 2200’e SMS göndererek hemen başvurabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın!

 

Exit mobile version