Türkiye Ekonomi Bankası 2014 ve 2016 model iki icralık aracı satışa çıkardı! En pahalısı 145 bin TL!

Son dönemlerde ekonomi piyasalarında gözlenen yukarı yönlü hareketler araç üretiminde kullanılan yedek parçaların maliyetlerini oldukça arttırdı. Bu maliyet artışı ise sıfır kilometre araç modellerinin fahiş fiyatlardan satışa sunulmalarına sebep oldu. Ek olarak yeni döneme girilmesi ile birlikte etkisini giderek arttıran çip krizinin varlığı da sıfır kilometre araçların fiyatlarının daha da zamlanmasına yol açtı.

Sıfır kilometre araç piyasasında kaydedilen yüksek rakamlar, ikinci el araç piyasasını da direkt olarak etkiledi. Özellikle bazı kötü niyetli kişilerin ikinci el araçların fiyatlarını arttırması, piyasada uygun fiyatlı aracın kalmamasına sebep oldu.

Yeni dönemde kendi aracına sahip olmayı planlayan tüketicilerin hayallerinin suya düşmesine sebep olan fahiş araç fiyatları, Türkiye Ekonomi Bankası’nı harekete geçirdi. Banka, finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı ve vade sonunda ödenmeyen borçlar sebebi ile el koymak durumunda kaldığı araçları, ihale yolu ile satışa çıkardığını duyurdu. Banka, son olarak düzenlemiş olduğu iki ihaleye ve satışta olan araçlara ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK İCRALIK ARAÇLAR!

Türkiye Ekonomi Bankası, yönetimi kendi elinde bulunan Tebcetelem aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihaleler kapsamında 2014 ve 2016 model iki aracı uygun fiyatlardan satışa çıkardığını bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 2014 MODEL SATILIK ARAÇ!

Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında 2014 model Hyundai Accent Blue aracı satışa çıkardığını bildirdi. Beyaz renkli aracın Antalya’da bulunduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 75 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 2016 MODEL SATILIK ARAÇ!

Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında 2016 model Opel Astra aracı satışa çıkardığını bildirdi. Gri renkli aracın İstanbul’da bulunduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 145 bin TL olarak açıkladı.

Exit mobile version