Türkiye Ekonomi Bankası duyurdu: Başvuran herkese ATM’lerden belgesiz, şartsız 10 bin TL verilecek!

Bir süredir ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerin gerçek hayata zam oranları aracılığı ile yansıması, vatandaşların geçim derdi içerisine düşmelerine ve dolayısı ile de nakit arayışı içerisine girmelerine sebep oldu. Bu noktada devreye giren Türkiye Ekonomi Bankası, kendi müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmetini duyurarak, kimsenin nakitsiz kalmayacağını bildirdi.

TEB Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Banka bünyesinde geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyalar ve sunmuş olduğu kredi hizmetleri ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde de ülkenin ekonomik gündemine bağlı olarak hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda son aylarda olumsuz grafiğe sahip olan ekonomi piyasalarına karşın nakde ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir hizmet geliştirdiğini duyuran banka, ilgili hizmetinin detaylarını paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem taksitli nakit avans hizmetinin, günlük nakit çekim limiti 10 bin TL olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetten CepteTEB müşterilerinin yararlanabileceğini duyurdu.

TEB Taksitli Nakit Avans Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

Türkiye Ekonomi Bankasının 10 bin TL limitli taksitli nakit avans hizmetinin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. Banka söz konusu hizmeti için yüzde 1,80 faiz oranı ve 12 ay vade imkânı sunacağını bildirdi. İlgili avans hizmeti verileri ışığında 10 bin TL tutarında nakit desteği alacak olan vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 954,91 TL olarak hesaplandı.

TEB Taksitli Nakit Avans Hizmetine Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetine, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ya da telefon bankacılığı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version