Türkiye Ekonomi Bankası emekli vatandaşlara yılın son çağrısını yaptı: Gelen herkese, 5 bin 250 TL’ye kadar geri ödemesiz, nakit desteği verilecek!

Bankalar, her 3 yılda bir ülke şartlarına ve kendi yönetim politikalarına bağlı olarak belirledikleri promosyon kampanyasının içeriklerini duyurmaktadırlar. Bu kapsamda bu yıl üçüncü yılını tamamlamış olan promosyon kampanyalarını güncelleyen kamu bankaları ve özel bankalar, yeni dönemde potansiyel emekli müşterileri için ek ödeme tutarlarını ve buna bağlı olarak diğer emekli kampanyalarını ilan ettiler.

Onlarca banka arasında en dikkat çeken promosyon ödemesi kampanyasına, Türkiye Ekonomi Bankası sahip oldu. Banka, yeni dönemde emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyarak 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren emekli müşterilerine 5 bin 250 TL’ye kadar geri ödemesiz nakit desteğinde bulunacağını açıkladı.

TEB Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

TEB, emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan vatandaşlar için maaş aralıklarına göre farklılık gösteren promosyon tutarlarını şu şekilde açıkladı:

TEB’den Emekli Promosyonuna Ek Ödeme!

Türkiye Ekonomi Bankası 2 bin 750 TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve yakınını banka bünyesine dahil eden her emekliye vatandaşa, aldığı maaş tutarına bakmaksızın 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL tutarında ek ödeme yapacağını bildirdi.

TEB Emekli Promosyonu Başvurusu 2022

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu ve diğer emekli kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Mart tarihine kadar maaş taşıma talimatı vermeleri gerekmektedir. Bu ay içerisinde emekli olacak olan vatandaşların ise emekli maaşının yatmasını istedikleri bankayı, TEB olarak tercih etmeleri gerekmektedir.

Exit mobile version