Türkiye Ekonomi Bankası icralık araç ilanlarını güncelledi: 2014 model Hyundai için 30 bin TL, 2015 model Renault için 45 bin TL…

Artan araç fiyatlarından sonra elinde bulunan icralık araçları uygun fiyatlardan satışa çıkarma kararı alan Türkiye Ekonomi Bankası, kendi ihale platformu üzerinden araçlara ilişkin yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK ARAÇ İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem isimli kendi ihale platformu üzerinden icralık araç satışına başladığını belirtti. Söz konusu platform üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN 4 ADET ARAÇ İHALESİ

Türkiye Ekonomi Bankası kendi ihale platformu olan Tebcetelem üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurmasının ardından söz konusu ihalelere ve ihalelere konu olan icralık araçlara ilişkin ayrıntıları paylaştı. Banka, şu an satışta olan ve fiyat teklifine açık olan araç ihalelerini şu şekilde sıraladı:

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN ANSIL ARAÇ SAHİBİ OLUNUR?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem platformu üzerinden düzenlemiş olduğu icralık araç ihalelerine katılarak söz konusu araçlar için fiyat teklifi sunmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, öncelikle en yakın TEB şubesine gideren araç için belirlenmiş olan teminat bedelini şahsen yatırmaları gerekmektedir. 18 yaşın üzerinde olan her vatandaşın başvurusuna açık olan ihalelere, teminat bedelinin yatırılmasının ardından katılım sağlanabilecektir.

Exit mobile version