Genel

Türkiye Ekonomi Bankası, İzmir Kiraz’da müstakil daire ve tarla satacak! TEB gayrimenkul fiyatları

Geride bıraktığımız senenin son çeyreği itibari ile rekor seviyelere yükselen döviz kurları ve altın fiyatları, emlak sektöründe de yüksek oranlı zamların gözlenmesine sebep oldu. Hammadde fiyatlarının artışından ötürü yükselen konut fiyatlarının yanı sıra tarla fiyatlarının da fahiş rakamlara ulaşması hem tüketicinin hem de yatırımcının elini kolonu bağladı.

Aralık ayının sonlanmasına günler kala açıklanan yeni ekonomik model kapsamında gayrimenkul fiyatlarının da düşeceği konusunda ümitlenen vatandaşlar, ocak ayına girilmesi ile birlikte yukarı yönlü hareketlerine geri dönen döviz kurları ve altın fiyatlarından sonra hayal kırıklığı yaşadı.

FED faiz artırımı kararları ve devam eden Rusya- Ukrayna savaşından olumsuz olarak etkilenen ekonomi piyasalarından sonra uygun fiyatlı gayrimenkul satın alma umutları körelen vatandaşlara, Türkiye Ekonomi Bankası’ndan olumlu yanıt geldi. Banka, İzmir ilinin Kiraz ilçesinde hem tarla hem de müstakil konut satışı yapacağını belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASINDAN SATILIK TARLA VE MÜSTAKİL KONU İLANI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, artan gayrimenkul fiyatlarından sonra tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Yönetimi kendi elinde bulunan resmi sitesi aracılığı ile gayrimenkul satışı yapacağını belirten banka, İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan bir tarla ve bir müstakil konut için iki ayrı ihale düzenlediğini belirtti.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK MÜSTAKİL KONUT İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenen ihale kapsamında satışa sunulan müstakil konutun kullanım alan 160 metrekare, ihale başlangıç bedeli ise 200 bin TL olarak açıklandı. Müstakil konutun İzmir ilinin Kiraz ilçesinin Umurlu Mahallesi’nde olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI SATILIK TARLA İLANI!

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenen ikinci ihale kapsamında satışa sunulan tarlanın kullanım alanı 6.598 metrekare, ihale başlangıç bedeli ise 130 bin TL olarak açıklandı.