Türkiye Ekonomi Bankası’ndan akılları kaçırtan teklifler! 58 bin TL ödeyen 2016 model Opel, 30 bin TL ödeyen 2014 model Hyundai için teklif verebilecek!

Türkiye Ekonomi Bankası, İstanbul ve Antalya illerinde bulunan iki adet icralık araç için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK 2014 MODEL HYUNDAI!

Türkiye Ekonomi Bankası, yönetimi kendi elinde bulunan Tebcetelem isimli platform aracılığı ile yeni bir araç ihalesi düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalesi kapsamında 2014 model Hyundai aracı satışa çıkardığını bildiren banka ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk aracın, 2014 model Hyundai Accent Blue olduğu öğrenildi. Beyaz renkte olan ve şu anda Antalya’da bulunan araç için 75 bin TL’lik ihale başlangıç fiyatını duyuran banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 30 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK 2016 MODEL OPEL!

Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem isimli yasal ihale platformu aracılığı ile ikinci bir satılık araç ihalesi daha düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında dosyası Hatay İcra Müdürlüğü’nde kendisi İstanbul ilinde bulunan 2016 model Opel aracı satışa çıkardığını bildiren Türkiye Ekonomi Bankası, ilgili ayrıntıları paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci aracın, 2016 model Opel Astra olduğu öğrenildi. Gri renkte olan araç için 145 bin TL’lik ihale başlangıç fiyatını duyuran banka, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 58 bin TL olarak açıkladı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN NASIL ARAÇ SATIN ALINIR?

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından satışa sunulan 2014 model Hyundai ve 2016 model Opel marka araçlar için ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek ve ihale sonucunda da uygun fiyatlar karşılığında ikinci el araç sahibi olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar, Türkiye Ekonomi Bankası ile direkt olarak iletişime geçebilmektelerdir. Banka, 0212 234 03 04 numaralı hat aracılığı ile ilgili araçlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntılı bilgilere ulaşılabileceğini bildirmiştir.

Exit mobile version