Ekonomiİzmir Haberleri

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan İzmir’de yatırım fırsatı: 12 milyon TL karşılığında hem bağ evi hem de tarla sahibi olabilirsiniz!

Türkiye Ekonomi Bankası artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicinin ve yatırımcının yanında yer alarak uygun fiyatlı icralık gayrimenkul satışına başladığını bildirdi. Banka İzmir ilinde bulunan tek gayrimenkulüne ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI KENDİ PLATFORMUNDAN SATIŞA BAŞLADI!

Ülkemizin değerli özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası her sene olduğu gibi bu sene de ilk günden bugüne kadar pek çok farklı kategori altında yeni ve avantajlı kampanyalar geliştirerek tüketicilerin ve yatırımcıların yanında olmaya devam ediyor. Giyim, tekstil, teknolojik ürün, akaryakıt ve daha pek çok kategori altında avantajlı fırsatlar sunan kart kampanyaları geliştiren Türkiye Ekonomi Bankası, zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde artan nakit ihtiyaçların karşılanması için de uygun ödeme planına sahip finansman hizmetleri düzenleyerek desteklerini somutlaştırmayı başarıyor.

Finansman ve kart kampanyaları dışında da yeni bir hizmet sunmaya başladığını belirten Türkiye Ekonomi Bankası, bu kapsamda kendi platformunu kurduğunu ve elinde bulunan icralık gayrimenkulleri bu platform üzerinden satışa sunduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK GAYRİMENKUL!

Türkiye Ekonomi Bankası kurmuş olduğu TEB Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. İhale kapsamında İzmir ili Torbalı ilçesi Torbalı Mahallesi’nde bulunan 40 bin 377 metrekarelik tarlayı üzerinde bulunan 120 metrekarelik ruhsatsız bağ evi ile fiyat teklifine açtığını belirten baka, ihale başlangıç bedelini 12 milyon TL olarak bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI İZMİR İHALESİ FİYAT TEKLİFİ

Türkiye Ekonomi Bankası’nın TEB Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ihalesine katılım sağlamak için ihale duyurusunun altında bulunan teklif ver butonuna tıklayarak açılan ekranda yer alan formun doldurulması gerekmektedir.